![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Karaca iki dil iki tende can! “zamanın indinde bir noktadır can o can ki senli ömre adanan” ... hasbel kader yolundan geçmişliğim vardır ve karaca sürüsü inkar edilmez heyhat! bin yıldan bilirim bu haberi gökte yıldız yerde alaca çakır bir can can cana baş başa sen ben .. şimdi sen bu aminlerle kendini bana bağışla kör dervişler indirsin duaları meleklerin avucuna.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Karaca 👍 2
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #2 |
| yırtılsın kağıdın ’ak’ yüzü duvarlar avunsun artık tüm seslerle... avuçlarımıza kalan tüm duaların tomurcukları açacak nasıl sa.. .. zincire vurulmuş aynalara baktığım yüzüm nereye baksam aynı selâ aynı kerbelâ ve bu şarkı hatrı var hatırası var... karşında rakılaştığımın resmi var! sonrası sen/ben... kopsun değil mi kıyamet? ... kalbinde kalbimdesin... 👍 1
________________ Ve Kimse size eşitlik ya da adalet veremez. Cesaretiniz varsa, kendiniz alırsınız. | |
| |
| | #3 |
| Kaleminize emeginize saglik 👍 3 | |
| |
| | #4 |
| Kalemine sağlık Belma'cim 👍 3
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
Çok yakın zamanda Rakilasmak Dileğiyle Kalbine Kalbimi Bağladığım 💋❤️❤️❤️ 👍 2
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |