![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu haftanın tartışma konusu BTK'nın kullanıcılara ait verileri talep etmesi. Türkiye’deki tüm kullanıcıların internet hareketleri, yaklaşık bir buçuk yıldır, kimlikleri ve kişisel verileriyle birlikte BTK’ya akıyor. BTK’nın kullanıcı trafik verilerini düzenli olarak internet servis sağlayıcılardan istediğini daha önce CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel açıklamış, BTK herhangi bir yalanlamada bulunmamıştı. Sizler BTK'nın tüm internet sağlayıcılarından, kullanıcılara ait verileri talep etmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?
________________ And moments become memories. | |
| |
| | #2 |
| Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() BTK'nın bu verileri istemesinde kendince sebepleri vardır elbet ama bu verilerin başka yapıların eline geçmeyeceğinin, BTK’nın bu belge ve bilgileri başka kurum ve kuruluşlarla paylaşmayacağının garantisi yok. O yüzden ben sıcak bakmıyorum. Umarım paylaşım yapılmaz. | |
| |
| | #3 |
| Ben bu konuda çekimser tarafım eline emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Btk neki:)
________________ nrmn | |
| |
| | #5 |
| Emeğine saglık guzelim
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #6 |
| Konu için teşekkürler canim ![]() Btk bunu ne için depoluyor bilmiyorum fakat kvkk açisindan bence yanlış insanlarin kişisel verilerine dokunulmamasi gerekiyor. Eğer amaç bir şeyleri önlemekse de önlensin ha verilerimizi aliyolar ama bunlari da önlüyorlar diyebilelim. Öyle bir şey de yok ne amaçla bile topladıkları belli değil..
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #7 |
|
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #8 |
| Ben doğru bulmuyorum.
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #9 |
| özel diye bir şey kalmayacak, onun özeti bu... Evimizin içine kadar giriyorlar.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #10 |
|
________________ No MoRe DramA | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |