![]() |
| | #1 |
| Cem Garipoğlu’nun Mezarı Açılacak mı? Münevver Karabulut cinayeti sonrasında tutuklanan ve cezaevinde intihar ettiği açıklanan Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması için savcılığa müracaat edilmişti. Baba Süreyya Karabulut’un başvurusunu değerlendiren Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, mezarın açılmamasına karar verdi. Baba Karabulut: İntihar ettiğine inanmıyorum! ![]() Süreyya Karabulut kadar kamuoyunda da dinmeyen bir şüpheye dönüşen Cem Garipoğlu'nun ölmediği hatta başka bir ülkede yaşamını sürdürdüğü şeklindeki komplo teorileri, cinayetin ardından 13 yıl, Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intiharın ardından 8 yıl geçmesine rağmen hiç dinmedi. Acılı baba Süreyya Karabulut, '8 yıldır kâbusun içindeyim. O celladın cesedini görseydim belki ikna olurdum. Ama cesedini göstermediler. İntihar ettiğine inanmıyorum. Çünkü böyle bir celladın kendi canına kıyabileceğine inanmıyorum. Ya öldürüldü ya kaçırıldı. Mezarının açılmasını talep edeceğim. Yoksa bu kabus bitmeyecek' açıklamasında bulunmuştu. Savcılık talebi reddetti Acılı baba Karabulut'un isteği üzerine avukatı tarafından Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu. Suç duyurusu, 'Cem Garipoğlu'nun kaçmış ve kaçırılmış olması' ihtimali üzerinden yapıldı. Ancak, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, suç duyurusunu 'kovuşturmaya yer olmadığına kanaat getirerek, reddetti. Kaynak; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() Konu Ayışığı tarafından (10 Mart 2023 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| acilmicak yani hm
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #3 |
| E yani. | |
| |
| | #4 |
| Bencede ölmedi o. Kaçırıldı. | |
| |
| | #5 |
| Umarım intihar etmiştir..
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| bence de ölmedi yaşıyordur, ancak mezarı bile açılsa sahte rapor verilir.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #7 |
| Ölmedigini düsünüyorum ancak Münevver'in ailesinin bu konudan nemalandigini da düsünüyorum. Olan zavalli kiza oldu. Allah rahmet eylesin. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |