![]() |
| |
| | #1 |
![]() Avcılar’da, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi yakınında bir fabrikada çalışan H.T. isimli bir şahıs, sosyal medya üzerinden kendisini fabrikatör olarak tanıttıktan sonra 15 yaşındaki bir kız çocuğu ile görüntülü görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sırasında kıyafetlerini çıkarıp ekran görüntüsü alan şahıs, fotoğrafı çocuğun ailesine göstermekle tehdidi ile 5 bin lira istedi. 5 bin lira yetmedi, 15 bin lira daha istedi İddiaya göre; parayı alan zanlı bir süre sonra tekrar iletişime geçtiği kız çocuğundan 15 bin lira daha istedi. AA’nın haberine göre; H.T, durumu anlattığı ailesiyle buluşma noktası olan Beyoğlu Caddesi'ne gitti. Çocuğun ailesi devreye girdi Çocuğun babası ile yakınları, olay yerine gelen şüpheliyi yakaladı. H.T'nin yakınlarının zanlıyı darbetmesi cep telefonu kamerasına yansıdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri süren zanlının benzer suçlardan kaydının bulunduğu öğrenildi. Kaynak; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu Ayışığı tarafından (10 Mart 2023 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Vay namussuz haysiyetsiz köpek vay | |
| |
| | #3 |
| Boylelerıne agır cezalar uygulanmalı elalemın evlatlarına bırdaha kımse bulaşmaz belki
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #4 |
| Salıvermişlerdir sonra.Kanun mu var ülkede
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #5 |
| Vurun kellesini;d
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #6 |
| Ozaman devreye orman kanunları gırer haklı ınsanlar haksız konumuna düşer
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #7 |
| Adamın yaptığı rezilliği geçtim 15 yaşında kız çocuğunun sanalda kamerada erkeğin birine soyunması nasıl bir mantık lan ben 15 yaşında misket oynuyodum mahallede kadın kız nedir bilmezdim bu yaşta nerden geliyo bunlar aklınıza
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #8 |
| dayak yemesi iyi olmus
________________ No MoRe DramA | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |