IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
18Beğeni(ler)
  • 5 Gönderen oMeN
  • 3 Gönderen velevki
  • 3 Gönderen Furkan
  • 2 Gönderen UlaK
  • 2 Gönderen tugbu
  • 2 Gönderen Siyahizm
  • 1 Gönderen velevki

Seçenekler Stil
Alt 23 Mart 2020, 18:51   #1
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bakan Selçuk'tan Menderes görüntülerine yanıt geldi

Bakan Selçuk, Adnan Menderes'in idam görüntülerinin öğrencilere izletilmesiyle ilgili tepkilere hak verdi.

Bakan Selçuk'tan Menderes görüntülerine yanıt geldi

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve binlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'de, 'uzaktan eğitim' sistemine geçildi.

Bugün başlayan uygulamada, derslerden önce EBA TV'de 'Kilometre Taşları - Adnan Menderes' adlı kısa animasyon izletildi. Bu kısa animasyonda eski Başbakan Adnan Menderes'in idamı da detaylı şekilde anlatıldı.

Bakan Selçuk'tan Menderes görüntülerine yanıt geldi

BAKAN SELÇUK: O GÖRÜNTÜLERİ BEN DE ONAYLAMIYORUM

EBA TV'de yayınlanan sahneler, velilerin tepkisini çekti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ise bu tepkilerin ardından sosyal medyadan açıklama yaptı.

Bakan Selçuk, görüntüleri kendisinin de onaylamadığını ifade ederek, "Bir haftada üç yeni kanal kurup içeriklerini hazırlamak için ben ve ekibim büyük bir gayretle çalıştık. Dersleri merkez alarak yüzlerce çekiminin tamamını kontrol ettik. Bu yoğun süreçte, üzülerek ifade ediyorum ki, görev dağılımında kendilerine güvenerek denetleme ihtiyacı duymadığım ekibin hazırladığı etkin saati görüntülerini ben de onaylamıyorum ve çocuklara uygun olmadığını düşünüyorum." dedi.

VELİLERDEN ANLAYIŞ İSTEDİ

Tepkilerle ilgili anlayış gösterilmesinin rica eden Selçuk, "Nasıl ki okullarımızdaki içeriklere hassasiyet gösteriyorsak, yayınlara da göstereceğiz. Hepimiz için yeni ve zorlu bir süreç. Bu konuda sizlerin de anlayışınızı rica ederim. Gözden kaçırdığım birkaç dakikalık bir görüntünün üzerine titrediğim sisteme verdiği zararı konuşuyor olmanın, ne kadar rahatsız edici olduğunu anlatamam." ifadelerinin kullandı.

kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 5

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..

Alt 23 Mart 2020, 18:59   #2

Böyle bir gaflet olamaz! Ortaokul öğrencisine izletilmesi akıl tutulması,külliyen zarar...psikolojik çöküntüye sebebiyet verir.. hangi akla hizmet...!
Esefle kınıyorum.

Hangi projenin alt yapısıdır? Aklımda deli sorular!

👍 3

Hiçbir süs edep kadar güzel değildir...

Konu velevki tarafından (23 Mart 2020 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir..

Alt 23 Mart 2020, 19:10   #3
Lâ Tahzen innALLÂHe Meâna
Furkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dakika bir gol bir diyoruz biz buna ama kendi kalesine.

👍 3

Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim.

"Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ"

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 23 Mart 2020, 19:11   #4

Bu tip durumlarda şunu anlıyorum ders müfredatları ve yayınlar kontrol edilmiyor demek ki üzücü.

👍 2

Alt 23 Mart 2020, 19:17   #5
Hacker Tugbu
tugbu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 haftada oluşan bir alt yapıdan pekte bişey beklenemezdi ,bugun şöyle bir bakayım dedim de gerçekten vasat ve yetersiz ..Dahası Adnan menderes'in (Mekan cennet) idam sahneside hangi pedagog eşliğinde hazırlanmış merak ettim.:)

👍 2

Alt 23 Mart 2020, 19:37   #6
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OSMANLI TARİHİ DERSİNDEDE, PADİŞAHLARIN KARDEŞLERİNİ, KENDİ ÖZ OĞULLARINI NASIL KATLETTİKLERİNİDE ĮZLERİZ, ŞEHZADELERİN BİRBİRLERİNİ ÖLDÜRMESİNİ.. BU NASIL BİR EĞİTİM ŞİSTEMİ,, BU PROĞRAMLARI YAYINLAMAYIN DAHA İYİ...

Basından sonuna kadar hepiniz bu ülkeyi yerle bir etdiniz ya bu nasıl bir sorumsuzluk yapılan her hataya bahane bulmada üstünüze yok yaptiklarinizin hepsi bilinçli bırakın artık yeter

👍 2

Alt 23 Mart 2020, 19:44   #7

Alıntı:
tugbu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1 haftada oluşan bir alt yapıdan pekte bişey beklenemezdi ,bugun şöyle bir bakayım dedim de gerçekten vasat ve yetersiz ..Dahası Adnan menderes'in (Mekan cennet) idam sahneside hangi pedagog eşliğinde hazırlanmış merak ettim.:)
Sevgili tugbu, tespitiniz güzel,önemli bir vurguydu bu...

👍 1

Hiçbir süs edep kadar güzel değildir...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)