![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Son olarak Destan dizisinde oynayan Ebru Şahin, evlenir evlenmez eşi Cedi Osman'ın NBA'de oynaması nedeni ile Amerika'ya yerleşmişti. Centilmen'le anlaştı Yeni sezonda hangi projede rol alacağı merak edilen Ebru Şahin'den yeni haberler geldi. Ebru Şahin, Netflix platformunda yayınlanacak olan "Centilmen" filmiyle anlaştı. Ebru Şahin bu projede, Çağatay Ulusoy ile partner olacak. Çağatay da dönüyor Onur Bilgetay'ın yöneteceği projeyi Deniz Madanoğlu yazacak. Çağatay Ulusoy da uzun zaman sonra yeni bir projeyle seyirci karşısına çıkmış olacak. Kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| İkisini de beğeniyorum, umarım başarılı bir proje olur .
________________ “ Kalbini bilen, dilini anlar. Fazla kelam harflere zulümdür.” 🌸 | |
| |
| | #3 |
| Ayrı ayrı başarılılar ama birlikte nasıl olurlar bilmiyorum.
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| Güzel bir çift olurlar eminim | |
| |
| | #5 |
| Ebru Şahin her oynadığı rolüm hakkını veriyor zaten | |
| |
| | #6 |
| Allah mesut etsin | |
| |
| | #7 |
| Saruuuu ajajajaaj koptum ya oyun oynicaklar cift degiller Allah iyiligini vere emi senin 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #8 |
| Türkiye de adettendir set başrol oyuncuları 1 hafta geçmeden sevgili oluyor şimdiden kutladım demiştin dersin yarın birgün haber çıkarsa (: 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |