![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
![]() Sosyal medyayı aktif kullanan Türk rock müziğinin en popüler isimleriden Hayko Cepkin, eski bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Ünlü sanatçıyı görenler oldukça şaşırdı. Eski fotoğraflara daldı 44 yaşındaki Hayko Cepkin'in gençlik halini gören tanıyamadı. O eski fotoğrafı sosyal medyaya damga vurdu. Cepkin'in fotoğrafına yorum yağdı. Kaynak ; https://www.ensonhaber.com/magazin/hayko-cepkin-eski-fotografini-yayinladi
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Gençlik akıp gidiyor. | |
| |
| | #3 |
| Görenler nasıl tanıyamamış acaba? | |
| |
| | #4 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sosyal medyayı aktif kullanan Türk rock müziğinin en popüler isimleriden Hayko Cepkin, eski bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Ünlü sanatçıyı görenler oldukça şaşırdı. Eski fotoğraflara daldı 44 yaşındaki Hayko Cepkin'in gençlik halini gören tanıyamadı. O eski fotoğrafı sosyal medyaya damga vurdu. Cepkin'in fotoğrafına yorum yağdı. (Alıntıdır) 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #5 |
| Çok fazla bir değişim göremedim ben.
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #6 |
| Hiç sevemedim | |
| |
| | #7 |
| sarkilari var bir kactane dinledigim degisik bir tip ajajaja
________________ No MoRe DramA | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |