![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Tüm Hayallerinin Gerçekleştiği ve Hayatının Her Döneminde Mutlu Ve Sağlıklı Olduğun Bir Ömür Diliyoruz. Doğum Günün Kutlu Olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ircrehberi.net Ailesi olarak yüzünde tebessüm ve küçük bir sürpriz olsun istedik ![]() Omen:Sevgili yeSa, Değerli Yöneticimiz ; Yeni yaşının sana sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle, Doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun She:Yeni yaşın sana kalbinden geçenleri vermesi dileğiyle. Her anını güzel ve huzurlu yaşa canım. Hayat hep sana şanslı davransın, iyi ki doğdun nice mutlu senelere yeSa cım. Chelt:Sevgili Yesa; Sağlıklı mutlu uzun bir ömür dilerim. Doğum gününüz kutlu olsun Bluemoon:Yesa arkadaşımızın doğum gününü kutlarım. Nice mutlu yeni yaşlara. L_ :Yesa canım kardesim nice mutlu yıllar dilerim .Hep mutlu huzurlu olasın.Biji serok Yesaaa Zeyna: Doğum günün kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım. Yeni yaşın sana kalbinden geçen tüm güzellikleri ummadığın anda getirsin. Sevdiğinle, sevdiklerinle birlikte nice mutlu yaşlar dilerim. İyi ki varsın <3 Zeynep: Kalbi ayrı kendi ayrı güzelim yeni yaşında sevdiğinle ve sevdiklerinle birlikte huzur dolu sağlıklı bir yaşam geçirmeni diliyorum bereketli ömrün olsun canim. İyi ki varsın ![]() Stolichnaya: Doğum günün kutlu olsun Yesa . Nice yıllara Zalim: Değerli hemserim,doğum günün kutlu olsun, hep mutluluklar seni bulsun Aykut: Doğum gununu en ıcten dıleklerımle kutlar aılen ve sevdıklerınle nice huzur saglık mutluluk dolu yaşlar dılerım Bukle:Sevgili Yesa , Yeni yaşın Kutlu Olsun .. Sevdiklerin ile birlikte daha nice güzel anılar biriktirmen dileği ile 😊 Reyhan:yeSa daima kendi halinde bi yönetici, kendi bildiklerinden ve doğrusundan şaşmayan. İyi kötü bir çok zaman geçirdik ama daima iyi kaldik. Her zaman da iyi olmasini dilerim, nice mutlu ve huzurlu seneler onunla olsun ![]() Silvia :Yesacım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber mutlu yıllar dilerim 🌺❤️ SosiN: Kötü günlerin geçmişte kalacağı, güzel günlerin ise her gün yaşanacağı güzel bir yıl geçirmeni diliyorum. Umutlarını ve neşeni koruyabileceğin, hayattaki zorlukların seni yıldırmayacağı bir yıl geçirmeni diliyorum. Nice güzel yaşların olsun güzelim. Yildiz:Yeni yaşında da, hep olduğun gibi, sevgi dolu, mutlu ve neşeli kal. Her şey gönlünce olsun doğum günün kutlu olsun yeSa cimmm^^ Ayışığı:Canım yeSa yeni yaşın sana sevdiklerin ile bol sağlıklı huzurlu mutlu yaşlar getirmesi dileğiyle iyiki doğdun canım Raina :Merhaba Raina ben Dogum gunun kutlu olsun Nice huzurlu saglıklı yıllara Yesacıgım iyiki dogdun 💝 ![]() ircrehberi.net 👍 7
________________ El Haset Min-El Mahrum Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! ! | |
| |
| | #2 |
| DGKO 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
doğum günün kutLu oLsun. 👍 1
________________ nrmn | |
| |
| | #4 |
| Doğum günün kutlu olsun canim tekrar, nice mutlu senelere 👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #5 |
| Aa bir tane daha akrep burcu ve aynı gün doğmuşuz. :d Aynı gün doğan tanıdığım 3. kişi oldunuz. Nice mutlu yıllar diliyorum efenim. : ) 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| yeSa cım doğum günün kutlu olsun nice senelere canım kardesim benim 👍 1
________________ Sayonaraaa.. | |
| |
| | #7 |
| Hayatının Her Döneminde Mutlu Ve Sağlıklı Olduğun Bir Ömür Diliyorum Doğum Günün Kutlu Olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Nice güzel seneler dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
iyiki doğdun 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #9 |
| Musmutlu yaşlar dilerim tekrardann canm 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #10 |
| İyi ki doğdun tatlım Nice güzel yaşların olsun <3 👍 1
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |