![]() |
| Extra IRC IRC dünyası adına; polemik, sunum ve makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Selamlar.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nden Tuğba ben.. 6 yıl gibi bir süredir IRC Sunucularına girer çıkarım. Bir çok sunucuda ismim hala vardır. 11 Senedir FreeLancer olarak işlettiğimiz resmi markamız olan AydWEB'i Kurumsallaştırdık. Yaklaşık olarak 6 senedir bir çok sohbet sunucularına Web Tasarım, SEO, SMM, ADS hizmetleri vermekteyiz.. Sizlerde, Sunucularınızın Hak Ettiği Üst Sıralarda Yer Almak İsterseniz, Bizlerle İletişime Geçmeniz Yeterlidir.. :) Kalite Asla Tesadüf Değildir.. 👍 3 | |
| |
| | #2 |
| AydWEB 'imin Gülü Hoş geldin ![]() insanın böyle ekip arkadaşlarının olması ne kadar da güzel .. (=
________________ Biz Geceyi Seviyoruz Diye Kimse Kendini Yıldız Sanmasın.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #3 |
| başarılar dilerim ,kolay gelsin
________________ ![]() | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
Ee çalışmadan olmuyor maalesef :) | ||
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
ofis sensiz çekilmiyor =(
________________ Biz Geceyi Seviyoruz Diye Kimse Kendini Yıldız Sanmasın.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | ||
| |
| | #6 |
| pekii :) :) | |
| |
| | #7 |
| Başarılar dilerim, kolay gelsin
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #8 |
| Başarılar diliyorum..
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| başarılar dilerim. yaptığınız işlere örnek ya da referans verirseniz daha anlam kazanabilir bu konu. şahsen ben daha önce görmedim sizi de, adınızı da.
________________ ADALETİN BULUNMADIĞI YERDE, HERKES SUÇLUDUR... | |
| |
| | #10 |
| Başarılar dilerim | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |