![]() |
| | #1 |
| ######### TRSohbet.Com Help Kadrosu ######### ** #Help FOUNDER [Genel Sorumlu] ** aSiLKaN ** #Help MANAGER [İdari Sorumlu] ** aRmoR ** #Help MASTER [Takım Lideri] ** Forbidden ** #Help SOP [Gözetmen] ** Silvia ** #Help ASiSTAN [Eğitim Sorumlusu] ** Subzero - Cyra ** #Help KIDEMLi HELPER [Eğitmen] ** Dincer -ATLaS -BİGBOSS -Leader -Burak28 ** #Help HELPER [Birim Üyesi] ** Oje -DiLay -Azula -Okan -Victoria -Cihan -jack -medusa -Breeze -SoNNefeSs -Relax -EagLe -LoVeKinG -DarkneS ** #Help ADAY [Stajyer] ** Niloya -Tılsım -ilknur -Colins -DiLan ** TRSohbet.Com HelpSystem H-Bot Sorumlusu aRmoR ** 👍 6
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Kadro sağlam, başarılar diliyorum 👍 3 | |
| |
| | #3 |
| Çok iyi kadro başarılar dilerim 👍 3
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| geniş kadro başarılar dilerim. 👍 3
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #5 |
| Hepsi sevdiğim, saydiğim insanlar ; çok sağlam bi kadro yolunuz daima açık olsun 👍 3
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #6 |
| Başarılar dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 3
________________ Sayonaraaa.. | |
| |
| | #7 |
| Başarılar diliyorum sizlere. 👍 3 | |
| |
| | #8 |
| Hayırlı olsun ,başarılar dilerim. 👍 3
________________ Geç kalınmış gibi değilde,artık gerek kalmamış gibi.. | |
| |
| | #9 |
| Help founderinden stajyer helperına kadar başarılar diliyorum. 👍 3
________________ "Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan" "Made in Turan" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #10 |
| Başarılar dilerim 👍 3
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |