![]() |
| | #1 |
| Kullanıcı Adı : Eskici IRC Sunucu Adı : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sunucu Sahibi :Eskici Sunucu Bağlantı Portları : ------------------------------------------------------------------------------------ YÖNETİM KADROSU Root Admin : Network Admin : Technical Admini : Services Admin : Server Admin : Co Admin : IRC Operatör : Detaylı bir açıklama gereği duymuyorum sadece şunu söyleyebilirim rekabetin farkındayım her ne kadar bitti desemde o ilk günkü heyecan ve hırs var içimde ne oldum değil ne olacağım demeli bir insan iyi forumlar 👍 3 Konu UquR tarafından (03 Kasım 2022 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| hayırlı olsun başarıların devamını dilerim kolay gelsin 👍 1
________________ нєяşєуιη, zαмαηı ναя; уαşαмαηıη, ѕєνмєηιη, нαттα öℓмєηιη вιℓє.. | |
| |
| | #3 |
| Rekabet hayatın her alanında var yeterki adaletli olsun . Şimdiden hayırlı olsun ,Allah utandırmasın ve başarılar dilerim . 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Teşekkür ederim Ben haksızlıga hiç gelemem malesef kendimi nasıl görüyorsam karşımdaki insanda aynıdır her zaman saygı varsa sevgide vardır diyelim teşekkür ederim. 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| hayırlı olsun 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Hayırlı uğurlu olsun 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Tesekkürler | |
| |
| | #8 |