![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Saygısı olmalı insanın. Yaşananlara, geçmişe, verdiği emeğe, kendine.. 👍 3 | |
| |
| | #2 |
| Arkasından Konuşmak Her Ne Olursa Olsun Yasanmış Olan Güzel Günlere Saygısızlık Olacaktır Diye Düşünüyorum.. Sonuçta Hayatın Kuralı Bu ALLAH c.c. Nasip Etseydi Zaten Ayrılık Olmazdı.. 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Bırakılan izler sonrası rakı masasında sevgiliyi yad etmektir.
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #4 |
| En yakın arkadaşımla arkasından verip veriştirmediğim sevgiliye eski sevgili demem ben;v6 Aslaaa öyle bir şey yapmam diyene de inanmam. 👍 2
________________ “Always will I bathe my days in the golden glow of enthusiasm.” ~ Og Mandino | |
| |
| | #5 |
| Lütfen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
dedikodu'dan uzaklaş biraz :)
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Kimsenin arkasindam konusmam yuzune soylerim gerekeni daha da adıni agzıma almam... 👍 1
________________ | |
| |
| | #7 |
| birlikte geçirilen onca güzel vakte , gözlerin içine bakılan onca güzel ana ihanet eden insandır. | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
Ben beni ne kadar üzdüğünü söyleyeceğim, arkadaşım onun zaten beni hak etmediğini söyleyecek. Arkadaşı ayrılık travması yaşayan bir insanın yegane görevi budur bi kere. Bırakalım bu gerçeklikten uzak beklentileri ;haha 👍 1
________________ “Always will I bathe my days in the golden glow of enthusiasm.” ~ Og Mandino | ||
| |
| | #9 |
| yakışmaz yakışık kalmaz, ama öyleleri var ki çok zorluyorlar seni bu duruma ;khv
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #10 |
| Birinin Arkasından Konuşmak Delikanlı adama yakışmaz ..
________________ Herşey Eğitim Değil Bazı Şeyler YETENEK İster ~ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |