![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] dj lerini arıyor.. Yayinci alimlarimiz vardir, eğer sizde aramızda bulunmak istiyorsanız.. Benimle iletişime geçebilirsiniz. Sunucu : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 3
________________ Bulutlar diyorum, bu dünyaya göre fazla güzeller. Gökyüzü yıldızlarını kaybederse kayıp kente benzer. Sen de yüreğindeki umutları sakın kaybetme. Çünkü hayat bir armağandır sana. Ve sen en güzel ödülsün hayata Konu Rhea tarafından (24 Ekim 2022 Saat 08:02 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Aradığınızı bulmanız dileğimle. 👍 1 | |
| |
| | #3 |
|
________________ Bulutlar diyorum, bu dünyaya göre fazla güzeller. Gökyüzü yıldızlarını kaybederse kayıp kente benzer. Sen de yüreğindeki umutları sakın kaybetme. Çünkü hayat bir armağandır sana. Ve sen en güzel ödülsün hayata | |
| |
| | #4 |
| ücretli oldu hepsi DJ Artık zor:)ücretsiz![]() | |
| |
| | #5 |
| Oysa ne çok yayıncı var yayın almak için tartışma çıkartan :)) Aradığınız kriterlere uygun olanı bulmanız dileğiyle.
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| destek amaçlı seve seve arada bir yayın alırız. Maksat çorbada tuzumuz olsun, iban bilgilerini özelinize attım 👍 1
________________ ![]() İnsan Türk olur da nasıl Kemal Paşa'dan yana olmaz? | |
| |
| | #7 |
| Aradığınızı bulmanız dileğimle.
________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #8 |
| Aradığınız ekip arkadaşlarını bulmanız dileğiyle | |
| |
| | #9 |
| Geliriz aliriz 1 ara yayin) Aradiginiz ekibi bulmaniz dilegi ile.
________________ nrmn | |
| |
| | #10 |
| Başarılar | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |