![]() |
| Anketimiz: KLavye KuLLanırken Tarzınız OLmuş ALışkanLığınız Varmı? | |||
| Evet | | 0 | 0% |
| Hayır | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 0. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Bazen yazilarimiz karakterimiz haline gelebiliyor. Sizin bu sekil 1 aliskanliginiz varmi? MeseLa ben; Bir kelimesi yerine surekli aliskanlik olarak 1 rakamini kullaniyorum. Digeride; Cumlelerimin sonunda hep ) yapiyorum.bunu kullanmadan konusuyorsam gergin yada ciddiyim anlamina geliyor) 👍 1
________________ nrmn | |
| |
| | #2 |
| Random kullanıyor olmam sanırım. Sevmiyorum ama yapmaktan da kendimi alamıyorum. Onun dışında noktalamalara falan çok dikkat ederim, kelimeleri asla kısaltmam. Kısaltılmasından da nefret ederim. Emoji kullanarak ifade etmeyi seviyorum kendimi gibi gibi...
________________ . | |
| |
| | #3 |
| Bir yazi yazdigimda gülucuk mutlaka kullanirim aliskanlik diyelim.:)
________________ кєℓιмєℓєяιη gυ¢υηυ вιℓмιуσяѕαη ιηѕαηℓαяιη кυννєтιηι αѕℓα тαнмιη вιℓє є∂ємєzѕιη…! ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| Shshsh bu gülüşüm var;d Bı de emoji ve giflerim var ;$ hep kullanirm
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #5 |
| Rondom gülüşüm tamamem stres atma amaçlı zaten sanalı da bu yüzden kullanıyorum Real hayatımda gerildiysem burada kafa dağıtıyorum rondom gülüşünü de gergin zamanlarımda atarım genelde. Bir de şu gülüşüm sabit “.)” | |
| |
| | #6 |
| Sentaks, imla.
________________ Est sularus oth mithas. | |
| |
| | #7 |
| ergen iken bir özellikle L ve R harflerini büyük yazardım her cümlede, olgunlaşmayla beraber imla kurallarına daha bir dikkat etmeye çalışıyorum..
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #8 |
| Unlem ve uc nokta mobılde artık nadıren yapıyorum...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #9 |
| Değişiklikleri severim .. Pozitif ve neşeli bir yapıya sahip oluşum nedeniyle ne yapacağı belli olmaz her gün başka bir şeyle görebilirsiniz.
________________ ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |