IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
9Beğeni(ler)
  • 3 Gönderen idyllic
  • 1 Gönderen ElayS
  • 2 Gönderen NiLay
  • 1 Gönderen Malefiz
  • 1 Gönderen MySeCReT
  • 1 Gönderen ConteS

Seçenekler Stil
Alt 23 Ekim 2022, 13:16   #1
C2 seviye akrep
idyllic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Smile ~~Bi Teşekkür MesaJı ~~

SevGiLi ircrehberi.net ForumcuLarı ve OkuyucuLarı Hepinize KeyifLi ForumLar DiLerim..

Beni TanıyanLar zaten Bilir .. Buraya GeLmeme Vesile Olan İLk oLaraK Canımın İçi İyiki Tanıdığım ÇiçeĞimm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mma Teşekkür Ederim. PayLaşımın İçin Ayrıca Teşekkür Ederim Önemli OLan SanaLda oLsak SeviLmek Değer GörebiLmek Bunu Eski İRCD Hayatında OLanLar Çok İyi AnLar.. Eğer Birini SanaL OLarak Görüyorsanız Orada Menfaat BaşLar..

Bir DeğerLi Arkadaşım İse @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] .. Kendisini de Tanıdığım için Çok Şanslıyım Çok İYİ Bir DoSt,, SırDaŞ,, Arkadaştır . Bugün İçin Ayrıca Teşekkür Ederim Yayınında Bana da Yer Verdiği ve Davet Ettiği İçin.. DeğerLisin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ... Haa Birde,, Teşekkür Ederim Tekrardan Forumdaki Röporatjım oLsun PaylaşımLarım İçin GüzeL Sözler dediğin için. Ben İşimi Severek Yapıyorum, Keyf ALarak Röportajımıda Ederim.. ;)

GeLeLimm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Arkadaşımaa... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim Seni Yeni Tanıdım Her ne KadarDa Denk GelSek BiLe Tanışma FırSatımız OLmamıştı .. Senide İyiki Tanıdım Beraber GüzeL KaLiteLi DoStLukLar İLe TemennimDir..

HepiNiZe KeyifLi ForumLar DiLerim ... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 3

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)