![]() |
| | #1 |
| Sen doğru da yapsan, yanlış da yapsan illa ki eleştiren olacaktır. O yüzden hayatı başkası ne der diye yaşama. Emin ol o eleştirenler senden daha masum değiller.
________________ кєℓιмєℓєяιη gυ¢υηυ вιℓмιуσяѕαη ιηѕαηℓαяιη кυννєтιηι αѕℓα тαнмιη вιℓє є∂ємєzѕιη…! ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| Saçmalarsam ban yerim :) 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Aman sakiN:)) 👍 2
________________ кєℓιмєℓєяιη gυ¢υηυ вιℓмιуσяѕαη ιηѕαηℓαяιη кυννєтιηι αѕℓα тαнмιη вιℓє є∂ємєzѕιη…! ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| Saçmalayanlardanmisiniz?Sacmalamayanlardanmisiniz? 👍 1
________________ ~ umαrım şízσfrєnímdír vє hєpíníz hαчαl ürünüsünüzdür...:a56: | |
| |
| | #5 |
| Hem saçmalayan hemde sacmamamak icin caba gosterenlerden.:)
| |
| | #6 |
| Saçmalamayın;d 👍 2
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #7 |
| ülkenin birinde bir ressam genç ressamları yetiştiriyormuş bir gün en iyi öğrencisinden şu ana kadar yaptığı en güzel tabloyu yapmasını istemiş bu son sınav olacakmış ve bu sınavı geçerse artık mezun olabilecekmiş genç ressam elinden gelenin en iyisini yapmış ve hocasına götürmüş hocası ondan resmini şehrin meydanına asmasını altına hata gördüğünüz yerlere bir x koyunuz yazan bir tabela ile fırça bırakmasını tembih etmiş genç ressamda bunu aynen yapmış bir haftasonra resmi bıraktığı yerden almaya gittiğinde resmin tamamen çarpılarla dolduğunu görmüş çok üzülmüş hocasına utanarak resmi götürmüş hocası ondan bir resim daha yapmasını istemiş.. genç ressam yine günlerce uğraşmış ve bir resim daha yapmış hocası yine resmi şehrin meydanına asmasını istemiş ama bu kez altına başka bir not koydurmuş hata gördüğünüz yerleri düzeltiniz yazıyormuş yeni notta altında da boya ve fırçalar bir hafta sonra genç ressam resmini almaya gittiğinde resminin olduğu gibi durduğunu görmüş. 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Guzel paylasim emeginize saglik
| |
| | #9 |
| Mustafa, Mıstık, Arabaya kıstık, Üç mum yaktık, Seyrine baktıkkk;,dd
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #10 |
| Uhu çekip mi giriyorsunuz foruma?
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |