IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 22 Ekim 2022, 19:31   #1
Banlı Üye
Haje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Selin'i kaçırıp saatlerce tecavüz eden şahıs mahkemeye çıktı! İfadeler korkunç

Selin'i kaçırıp saatlerce tecavüz eden şahıs mahkemeye çıktı! İfadeler korkunç

Almanya'da yaşayan 23 yaşındaki Türk kızı Selin'in 24 saat boyunca tutulduğu kulübede yaşadıkları ortaya çıktı. Patrick N. isimli şahıs mahkemede suçunu kabul ederken davanın savcısı konu hakkında "İki eliyle boğazını sıktı ve öldürmekle tehdit etti. Sonra onu aylardır yaşadığı bahçedeki barakaya sürükledi. Burada defalarca tecavüz etti." dedi.

Almanya'nın Stuttgart kentinde 8 Nisan'da bir korona test merkezinden çıkan 23 yaşındaki Selin E. eve doğru gittiği sırada hayatının kabusunu yaşadı. Akşam saatlerinde Patrick N. isimli şahıs Selin'e arkadan saldırdı. Genç kızı ceketinden yakalayan Patrick N. bıçak zoruyla yaşadığı kulübeye götürdü.

DEFALARCA TECAVÜZ ETTİ

Kulübede, genç kıza defalarca tecavüz eden Patrick N. bi süre sonra polis tarafından yakalandı. Patrick N. yapılan işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilirken davanın başsavcısı olayla ilgili "İki eliyle boğazını sıktı ve öldürmekle tehdit etti. Sonra onu aylardır yaşadığı bahçedeki barakaya sürükledi. Burada defalarca tecavüz etti." ifadelerini kullandı.

4 YILDIR HAPİSTE

Öte yandan mahkemede Patrick N.'nin suçunu kabul ettiği bilgisi edinildi. Dört yıldır hapiste bulunan Patrick N'nin tutukluluğu devam ediyor.

Kaynak; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu Ayışığı tarafından (12 Mart 2023 Saat 10:07 ) değiştirilmiştir..

Alt 22 Ekim 2022, 21:56   #2

Bolelerini direk infaz edicen.

Gönül nasıl derin bir kederde...

Alt 23 Ekim 2022, 00:41   #3

Barbar.
Böylelerini yakacaksın.

Est sularus oth mithas.

Alt 23 Ekim 2022, 00:42   #4

Katli vaciptir..

Alt 23 Ekim 2022, 00:43   #5

Allah belasını versin. Hayvan herif asmalı böylelerini.

Alt 23 Ekim 2022, 00:50   #6

Umarım çürüyene dek çıkmaz..

Alt 23 Ekim 2022, 01:28   #7
84d k!d 50(0
TacH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bulunduğum semtte 17 yaşında bir genç kız annesi küçükken bırakıp gitmiş sadece babasıyla yaşıyor bi iki muhabbetimiz sohbetimiz oldu genç kızla. hatta bazen sabahları denk gelip yolumun üstünde bir yere bırakıyordum arabayla,ne hikmetse kız kendini bana yakınmı hissetti veyatta benim ona yardım edebileceğimi sandı bilmiyorum.kendi ailesinden birisi bu kızı rahatsız ediyormuş taciz ve tecavüz girişiminde bulunmuş kızın anlattığına göre.kız bana anlattı dedim sen durumu neden ailenle konuşmuyorsun bu konuda onlar sana daha iyi yardım edebilir sana yapılan bu kötü davranışda.yapan kişi bu kızı tehtid ediyormuş o yüzden korkudan babasına ve ailesine birşey diyemiyormuş, numaramı verdim birşey olursa mesaj atman vesayre araman yeterli dedim.bigün cat kapı mesaj geldi yardım edebilir misin bana diye bende apar topar gittim gözlüklü uzun boylu birisi evden içeri zorlana girmeye çalışırken denk geldim ve yakaladım. kişi beni görünce panikledi birşeyler sayıklayıp söyleyip duruyordu o sıra kız dışarı çıktı ağlıyordu titreyerek bu kişi dedi. benim orda nevrim döndü adeta buz kesildim 38 yaşında bir adam yol yordam okul okumuş kişi kendi canından kanından olan 17 yaşın daki bi kıza böyle bi pisliği yapıyor. 2 saat boyunca yakaladığım yerde onu.... tutamadım kendimi yani dövdüm yerde zor nefes alarak duruyordu kız durmamı istedi.çünkü ölecekti polis geldi ambulans geldi o kişiyi hastaneye kaldırdılar. daha sonra karakola götürüldüm kızın babası geldi ifadem alındı edildi filan kızın bu arada ismi aleyna mahkeme sürüyor kıza yapılan kötü davranış doğrulanmış mahkemece. sanırım 11 de son mahkeme görülecek cezası belirlenecekmiş cezasını almasını umuyorum kızda daha rahat nefes almış olur hemde hayatına kaldığı yerden devam edebilir diye düşünüyorum olaydan sonra bazen görüyorum gülümsediğini gülmek ona yakışıyor.

yapılan bu pislikçe davranışların cezasız kalmayacağını umuyorum ve kınıyorum da.

Alt 23 Ekim 2022, 13:23   #8
Emektar
ElayS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İki gün sonra unutulacak ne acı. Umarım mahkeme de kadın olması beni tahrik etti demez.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)