![]() |
| Hayvanlar Alemi Hayvanlar alemi ile ilgili tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kedilerimizin mutlu olduğunu bize yansıtırken kullandıkları farklı yollar vardır. Bakalım nasıl anlarmışız? 1- Kediniz mırlıyorsa Kedinizin mırıldama sesi çıkarması onun rahat ve mutlu olduğunu gösterir. Özellikle yavru kedilerde daha rahat duyulan bu sesi kedinizi sevdiğinizde duymanız mümkün. Mırrrmırrmırr diye ses çıkaran kediler içinde bulundukları durumdan mutludur. 2- Kediniz size sürtünüyorsa Kediniz size sürtünüyorsa size güveninin tam ve mutlu olduğu bir zamandasınız demektir. Bu hareket onların ilgi istediği anlamına da gelir. 3- Kediniz etrafına masaj yapıyorsa Kedilerin ön patileriyle yoğurma hareketine benzer masaj yaptıklarını birçoğumuz görmüştür. Kediler bu hareketi sadece sevdikleri ve o an mutlu oldukları kişilere yaparlar. Sizi yoğuruyor ve size masak yapıyorsa şanslısınız. 4- Kediniz dik kuyrukla geziyorsa Kediler mutluyken kuyrukları dik şekilde gezerler. Tersine kızgın ve korkmuş olduklarında ise kuyrukları aşağı doğrudur ve kabarır. 5- Kediniz gözlerini kırpıyorsa Kedinizin hafif uyuklar halde gözünü açıp kapaması mutlu ve huzurlu olduğunu gösterir. Bu durumlarında onları yavaşça sevebilirsiniz. 6- Kediniz oyunlar oynuyorsa Mutlu kediler bu mutluluk enerjisini oyun oynayarak dışa yansıtabilirler. Yani kediniz oyun oynar bir haldeyse gayet mutludur ve keyfi yerindedir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ AdrenaLin ![]() | |
| |
| | #2 |
| Kendinizin mutlu olduğunu anlamanın 6 yolu diye okudum ![]() Göz doktorundan sıra alayım ben görüşürüz sjsjsjs 👍 3
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Kandinizin okudum sonra yorumlara baktım görme problemi yaşayan ilk kişi değilmişim sjjdjjdjdjdjdjjd 👍 3 | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
şüpheye düştüm başlığı tekrar okudum sayende 👍 4
________________ AdrenaLin ![]() | ||
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
![]() ![]()
| |
| | #6 |
| Bakış açısıyla alakalı olabilir.. Aynı yerden bakıyoruz büyük ihtimalle sjsjsjsj 👍 3
| |
| | #7 |
| [/B]Hemşo kusura bakma muhabbet konunun dışına çıktı 👍 1
| |
| | #8 |
|
________________ AdrenaLin ![]() | |
| |
| | #9 |
| Valla bende bı ann diğerleri gibi okudum shshsh bi de bu konunun hayvanlar aleminde ne işi var dedim shsjsj 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
![]() ![]() ![]() 👍 1
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |