![]() |
| | #1 |
Dilencilik yaparken yakalanan N.A. isimli kadın, zabıta merkezinde “Bir daha söz yapmayacağım” diyerek serbest bırakılmasını istedi. Para cezası verilen kadının üzerinden, 5 bin 460 lira çıktı. Kırklareli Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, kente rutin denetimler gerçekleştirdi. Denetimler sırasında dilenci N.A'ya (56) müdahale etti. Zabıtanın elini öpmeye çalıştı AA’nın haberine göre; zabıta merkezine götürülen N.A., burada bir zabıta personelinin elini öpmeye çalıştı. N.A, "Bir daha söz dilencilik yapmayacağım. Lütfen beni bırakın." dedi. Üzerinden 5 binden TL’den fazla çıktı Dilencinin üzerinden çıkan paraları sayan ekipler, miktarın 5 bin 460 lira olduğunu belirledi. Ardından polis ekiplerine teslim edilen N.A'ya Kabahatler Kanunu gereğince idari para cezası uygulandı. Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2 Konu Ayışığı tarafından (12 Mart 2023 Saat 10:02 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Boşuna okul okuyoruz yeni meslegımı buldum oyuncak bebek alıp camı onlerıne gıdeyım Okuldan istifa edıyorum
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #3 |
| Hayyy maşallah;ddd @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeni isiimizi buldm shsh 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| Dilenciler bulmuş kolay işi iki dua edip kazanıyorlar. | |
| |
| | #5 |
| Bazı insanların 1 aylık çalışma karşılığında kazandığı para. Vallahi ne desem bilemedim dilencilik yapsak zengin olmuştuk. | |
| |
| | #6 |
| Eleman lazımsa beni alsın sigorta istemiyom 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| İş yerime bozuk para lazımdı hiç bir market olmadığını söyledi bozuk paranın.Elemanı çarşıya yolladım dilencilerde vardır onlardan al dıye ve sonuç ? 2 hafta yetıcek bozuk paraya ulaştık lsaşdkalşsd
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #8 |
| Aklıma takılan tek soru şu (acaba o kadar bozuk parayı neresinde muhafaza etmiş?) 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Yanlış meslek seçmişim sanırım. Mühendis olana kadar dilenci olsam, köşeyi dönmüştüm
________________ ADALETİN BULUNMADIĞI YERDE, HERKES SUÇLUDUR... | |
| |
| | #10 |
| Biz dilensek söverler sjddjdjf | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |