![]() |
| |
| | #1 |
Geçtiğimiz hafta motorin fiyatlarına 4 kez zam yapılırken, sürücüleri sevindirecek haber ebugün geldi. 13 Ekim'den itibaren geçerli olmak üzere motorin grubuna 2,13 TL indirim bekleniyor. Rusya-Ukrayna arasında 8'inci ayına girilen savaşın etkileri brent petrol oranlarındaki dalgalanmalarıyla devam ediyor. Gün geçtikçe artan akaryakıt fiyatları, son olarak motorine bir haftada 4'üncü zamın gelmesiyle en yüksek seviyeye ulaştı. Yıl içerisinde gelen zamlarla birlikte 12,91 TL olan benzin 20,60 TL civarına, motorin ise 12,76 TL'den 28,50 TL'ye yükseldi. Sürücüleri isyan ettiren durum karşısında bir sevindirici haber geldi. Motorine 2,13 TL indirim Brent petrol 93 dolar seviyesinde belirlenirken, motorin grubunda indirim bekleniyor. Edinilen bilgiye göre, 13 Ekim Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere, motorin grubuna 2,13 TL indirim geliyor. Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu Ayışığı tarafından (12 Mart 2023 Saat 12:00 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| İndirim sonrası epey yüklü zam haberi okuyoruz nedense. | |
| |
| | #3 |
| Haber değeri 0 | |
| |
| | #4 |
| Cebimden elini çekince bi sevindim sonra koluna kadar sokacak diye de ürperdim
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| Böyle bir derdim kalmadi artik, bisikletime atlar giderim hih ;)
________________ My life, my rules. | |
| |
| | #6 |
| Binbinlere binicem ben.Çevreye zararsız zam derdi de yok motorinmiş benzinmiş:d
________________ Geç kalınmış gibi değilde,artık gerek kalmamış gibi.. | |
| |
| | #7 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ ![]() | |
| |
| | #8 |
| doldurun depoları, indirim zor bundan sonra..
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |