![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| Havaalanında arkadaşına beğendiği telefon kılıfını almasını rica eden şarkıcı İrem Derici, kılıfın fiyatı öğrenince ağzını bozdu. Arkadaşının kılıfa 1.800 TL ödediği duyan Derici "Teşekkürler Türkiye, teşekkürler enflasyon" dedi. O anlar sosyal medyada da gündem oldu. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] YAZIKLAR OLSUN" "Özer'e dedim ki 'Sen öde ben VIP'ye gidiyorum." Doğukan suratıma bakıp gülüp şöyle diyor 'Telefon kılıfına ne kadar para ödediğini biliyor musun?' Dedim ki 'Ne kadar?' 1800 TL ödemişiz. Bir deri g.... b.... telefon kılıfına 1800 lira vermişiz. Yazıklar olsun telefon kılıfı almak zorunda bırakıldım. 1800 TL arkadaşlar bu da böyle kol gibi girdi. Teşekkürler Türkiye, teşekkürler enflasyon." Derici'nin paylaşımını görenle "Arkadaşın da hemen almış bir sorsaymış" yorumlarında bulundu. Kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| Neden zorunda bırakılmış olabilir ki? Havaalanında su bile alınmaz bilmiyor mu? | |
| |
| | #3 |
| Kadına küfür yakışmıyor.
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #4 |
| Genel anlamda ağzı bozuk bi kadın zaten çok sevimsiz
________________ ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |