![]() |
| | #1 |
Seyir halinde iken yol kenarında yürüyen anne ve kızına çarpan sürücü, yoluna devam etti. Duruma öfkelenen çevre esnafı, sürücüyü araçtan indirerek tekme tokat darbetti. İstanbul Esenyurt'ta yaşanan kazada sürücünün umursamaz tavrı vatandaşı çileden çıkardı. Cumhuriyet Mahallesi'nde ilerleyen sürücü, yol kenarındaki anne ve kızına çarptı. Anne ve kızına çarptı, yoluna devam etti Kaza sonrasında bir şey olmamış gibi yoluna devam eden sürücü, çevre esnaftan kaçamadı. Esnaf darbetti Esnaflar taragından araçtan indiriilen sürücü, yaralı anne kız ve esnaf tarafından tekme tokat dayak yedi. O anlar kamerada Hırsını alamayan bir vatandaş ise yayalara çarpan aracın camını yumruklarken, yaşanan o anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.. Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu Ayışığı tarafından (12 Mart 2023 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Yardım etmek çok zor olmamalı, iyi yapmışlar. Dinsizin hakkından imansız gelir. | |
| |
| | #3 |
| iyi olmus. carpip kacanlara bende bi carpip yapistirmak istiyorum bi tane.
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #4 |
| Kaçmak insanlığa sığar mı Orda yardım etse fena mı. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |