IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
10Beğeni(ler)
  • 2 Gönderen Ece
  • 2 Gönderen Allecra
  • 1 Gönderen Beatrice
  • 1 Gönderen Kitapella
  • 1 Gönderen Absent
  • 1 Gönderen She
  • 2 Gönderen L_

Seçenekler Stil
Alt 21 Mart 2020, 11:37   #1
Standart Koronavirüs salgınına aldırmayan vatandaşlar, İstanbul'daki sahillere akın etti

İstanbul'da vatandaşlar, 'Sokağa çıkmayın' uyarılarına rağmen sahillere akın etti. Açık havanın tadını çıkaran vatandaşlar, evlerinin sahile yakın olduğunu belirterek 'Aramızda 1, 2 metre mesafe koyuyoruz. Açık havanın bir zararı olmadığı düşüncesindeyiz' şeklinde fikirlerini beyan etti.

İstanbul'da sahiller, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tehlikesine aldırmayıp kendisini dışarı atan vatandaşlarla doldu. Maltepe ve Kartal Sahili'ne adeta akın eden vatandaşlardan bazıları balık tuttu, bazıları piknik yaptı, bazıları da spor yaptı. Korona virüsüne aldırmadan sahile giden vatandaşların oluşturduğu kalabalık havadan görüntülendi.

Koronavirüs salgınına aldırmayan vatandaşlar, İstanbul'daki sahillere akın etti

Dünyada etkisini sürdüren korona virüsüne karşı her alanda alınan önlemler günden güne devam ediyor. İstanbul'da bazı vatandaşlar ise havayı güzel bularak korona virüs tehlikesine aldırmadan kendilerini dışarı attı. Evde kalın uyarılarına kulak asmayan vatandaşlar Maltepe ve Kartal Sahili'ne adeta akın etti. Kimi vatandaşlar balık tuttu, kimisi arkadaşlarıyla beraber piknik yaptı, kimisi ailece sahilde yürüyüş yaptı kimisi de spor yaptı. Temiz hava almak için dışarı çıktıklarını belirten vatandaşlar sahilde kalabalık oluşturdu.

"EVİMİZ SAHİLE YAKIN"

Evinin sahile yakın olduğunu belirten bir vatandaş, "Temiz hava almak için çıktık, evimiz yakın. Sahilde de çok kalabalık yok. Dışarı çıktık, temiz hava alıyoruz. Uzak durmaya çalışıyoruz. Maske kullanmıyorum. Kullanmak çok mantıklı gelmedi" dedi.

Koronavirüs salgınına aldırmayan vatandaşlar, İstanbul'daki sahillere akın etti

BİR ZARARI OLMADIĞI DÜŞÜNCESİNDEYİZ"

Sahile giden başka bir vatandaş, "Yoğun ama aşırı değil. Ortam da temiz bir zararı olmadığı düşüncesindeyiz. Evimiz yakın hemen dönebiliriz, fazla da durmuyoruz" diye konuştu.

Çocuklarıyla beraber sahilde yürüyüş yapan bir vatandaş, "Hava çok güzel evde devamlı durmaktansa dışarıda açık havada çocuklarımızla beraber yürüyüş yapıyoruz. Dışarı çıkmayın derken birbirinize yanaşmayın, mesafeniz olsun diyorlar. Bana göre turp gibiyiz Maşallah" dedi.

"ARAMIZA MESAFE KOYUYORUZ"

Başka bir vatandaş ise "Yapacak bir şey yok, ya çıkacaksınız ya da çıkmayacaksınız. Aramızda 1, 2 metre mesafeli yürüyoruz. Öyle kendimizi tatmin ediyoruz işin açıkçası" şeklinde konuştu.

kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik.

Alt 21 Mart 2020, 11:54   #2

Sonrada devlet suclanir.
Devlet engel olamadi girevini yapamadi diye.
Birakin kendi sagliklarini toplum sagligini tehdud eden bu davranislari sergileyenlere ceza verilmeli.
Zorunlu haller disinda cikilmasin bi sure cokmu zor

👍 2

Alt 21 Mart 2020, 12:33   #3
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şimdi ben bu insanlar yüzünden daha da risk altinda oluyorum.
Bu kadar cahil nasil olabiliyosunuz ya gerçekten çok merak ediyorum az önce mecburen dışarıya çıktım markete oda eve kendimi nasil attığımı şaşırdım.
Mümkünse atsinlar kendilerini denize;beyin

👍 2

Alt 21 Mart 2020, 14:28   #4
Guest
Beatrice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sinir oluyorum böyle haberleri gördüğümde bu kadar cahil sorumsuz olunmaz !

👍 1

Alt 21 Mart 2020, 15:46   #5

1 ay sonra kimseyi evde tutamayacağız. Bırakın 1 ayı, 15 gün sonra bile. Havaların ısınması ile maalesef herkes "ne olacaksa olsun" moduna girecektir.

👍 1

Alt 21 Mart 2020, 19:34   #6
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bizler böyle devam ettikçe bu gece itibariyle vaka sayısı 1000 olur.

👍 1

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..

Alt 21 Mart 2020, 21:47   #7
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu millet tersini yapıyor herkes sokakta olsun deseler biri çıkmaz ;dd

👍 1

Alt 21 Mart 2020, 21:47   #8
~ Kekkei Genkai ~
L_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ın dedesi de dışarda hep laf dinlemiyor :(

👍 2

Sayonaraaa..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)