IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 04 Ekim 2022, 22:22   #1
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Hollanda’da gaz ve elektrik faturaları, Ukrayna savaşından önceki fiyattan ödenecek

Hollanda'da hükümet, yaklaşan kış öncesinde halkın yüksek enerji faturaları karşısında zorlanmaması için enerji faturalarını sübvanse etme kararı aldı.

1 Kasım’dan itibaren, elektrik ve doğal gaz faturaları, ortalama tüketim miktarına kadar Ukrayna savaşı öncesindeki fiyattan ödenecek.

Temel tüketim paketi yaklaşık 2.500 kilovatsaat elektrik ve 1.169 metreküp gaz olarak belirlendi. Bunlar, Hollandalı bir ailenin ortalama tüketimi miktarı.

Hollanda’da gaz ve elektrik faturaları, Ukrayna savaşından önceki fiyattan ödenecek

Hollandalı aboneler, belirlenen miktarlarda elektrik ve doğal gaz tüketimi için kış boyunca geçen yılın Ocak ayı fiyatlarından ödeme yapacak.

Faturaların geri kalanı devlet tarafından karşılanacak. Ayrıca ödeme yapmadığı için kimsenin elektrik veya gazı kesilmeyecek.

BBC Türkiye..

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .

birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...

Hollanda’da gaz ve elektrik faturaları, Ukrayna savaşından önceki fiyattan ödenecek
28/08/2025

sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.

Alt 05 Ekim 2022, 12:44   #2

halkini dusunmesi cok hos

No MoRe DramA

Alt 05 Ekim 2022, 12:48   #3
Farklının Farkını Farklılar Fark Eder
Klaus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hayat gurbetciye guzel

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)