![]() |
| | #1 |
| Neşeli uyumlu pratik zeka ve sakar 😁 + bazende inatçı. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #2 |
| Çevremizdeki İnsanlara sormak lazım :) 👍 3
________________ Herşey Eğitim Değil Bazı Şeyler YETENEK İster ~ | |
| |
| | #3 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
, tanımla beni ;haha 👍 2
________________ “Always will I bathe my days in the golden glow of enthusiasm.” ~ Og Mandino | |
| |
| | #4 |
| aSi ve Hırçın esen tavrımın yanı sıra duruldummu bir okadar da ılımlı.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] bak nasıl anlattım kendimi.))) 👍 3
________________ Forumdan AyrıLdığımı biLin isterim..Hadi YoLunuz açık oLsun AhaLi.. SaygıyLa kaLınız.. ~IkRa.. | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| | #6 |
| Çok var çok... Ukala, kendini beğenmiş, çok bilmiş, artist, sivri dilli, dik başlı, inatçı vs. vs. 👍 2 | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
Hadi şimdi sen beni tanımla :))) 👍 2
________________ Hiçbir süs edep kadar güzel değildir... | ||
| |
| | #8 |
| Ahahaha... Ekran görüntüsü alayım. Övülmek istediğimde açık açık okuyayım. Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
:) Şefkatli, terbiyeli, inançlı, güzel, güçlü, sağduyulu, hümanist, ve en kıymetlisi Anneciğinin varisi;ask Bir de nerden tanıştığımıza bağlı olarak, Kahkaha’nın/Hira’nın/Deeds’in velevkisi :cici:;b6 👍 3
________________ “Always will I bathe my days in the golden glow of enthusiasm.” ~ Og Mandino | |
| |
| | #9 |
| Kiskandik bak simdi :) 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| | #10 |
| Kıskanma :) sen de şahane, kalbi güzel,tevazu sahibi, üslubu düzgün, ölçülü itidalli bir adamsın.. İyi ki... 👍 1
________________ Hiçbir süs edep kadar güzel değildir... | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |