![]() |
| | #1 |
![]() 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Hiç :)
________________ Herşey Eğitim Değil Bazı Şeyler YETENEK İster ~ | |
| |
| | #3 |
| Hiç tahmin yürütemiyorum ama bir gün bir çocuğum olursa ona okuduğu kitapların listesini tutmayı tavsiye edeceğim ;uzl Listelerin en güzeli olur ;ask
________________ “Always will I bathe my days in the golden glow of enthusiasm.” ~ Og Mandino | |
| |
| | #4 |
| Listelemedim fakat 200 ü geçmiştir.
________________ Hiçbir süs edep kadar güzel değildir... | |
| |
| | #5 |
| Beğendiğim kitabın yazarının bulabildiğim bütün kitaplarını okuma huyum var. Çok küçük yaşta öğretmenlerim sayesinde edindim kitap okuma alışkanlığı. O zamanlar kütüphaneler vardı okulda. Şimdi de var mı bilmiyorum ama en çok giden öğrenci benimdir herhalde. Sürekli okurdum. Tahmin yürütmek zor oldukça fazla okudum. Ama hala okumadığım çok fazla kitap var. 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Zor bir soru.Kütüphaneden alınanlar dahilmi bu soruya:) | |
| |
| | #7 |
| ilkokulda (7.sınıf) 100 die bi rakam çıkarmıştım.. 100 daha eklense ortalama 200..
________________ ✨ ![]() | |
| |
| | #8 |
| Al bendende o kadar da şu yorumları görüyo musun la pampa, bi senle ben varız kültürsüz 👍 1
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #9 |
| Okul ders kitapları da dahil mi?
________________ ***** "Ardından karanlığın içinde bir kibrit yanmış. Geçmiş, geleceğin üzerinde kendini ateşe vermiş. Ve gelecek, geçmiş ile birlikte yok olmaya başlamış." ***** | |
| |
| | #10 |
| Tahmin yapamayacağım :) kitapseverim çünkü :)
________________ *Samimiyetiniz değil -Pazarlığınız içten ! | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |