![]() |
| | #1 |
| Derse oturursun eline kalemi alırsın ve beş dakika sonra defrerin her yanını ya adinla ya kalplerle ya da tuhaf tuhaf şekillerle doldurmaya başlarsın farkina varana kadar. ;d | |
| |
| | #2 |
| Ders çalışmaya başlıyordum, bıraktığımda defterimin dört bir kenarı süslenmiş oluyordu şekillerle. Nasıl olurdu hiç bilmem
________________ . | |
| |
| | #3 |
| israil bayrağı çiziyorum ben
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #4 |
| bence butamamen dersse odaklanamamakdan kaynaklli bunun bide ders calisirken acikan basi agrayan susayan hic haberleri izlemezken dunyada ne oluyor die haberleri merak edenleride var | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
bunların hepsini ders esnasında yapamam ki ben elim ayağıma dolanır... 👍 1
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | ||
| |
| | #6 |
| Bende level atlamış, kağıda çizmek yerine bazen gözümün önünde şekiller beliren bir durumdur. Bildiğin bir şeyle uğraşırken; gözümde şekiller, renkler vs canlandırıyorum. Ama bu bende odaklanma sürecidir, kötü yorumlamıyorum.
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| Telefonda konuşurken yapıyorum ben. Farkında bile değilim çok saçma
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #8 |
| Elime güzel bir kalem geçsin birşeyler karalarım en kötü ihtimal adımı yazarım
________________ Beni anlamıyorlardı. Zarar yok. Zaten beni, daha kimler anlamadı.. ~ Bende Mevsim Hep Sonbahar | |
| |
| | #9 |
| yok ya ben yapmazdım öyle ama bı cocuk vardı kıtabıma kalp yapıp ıkımızın ısmını yazmıstı onu hatırladım lsdkjhghjklkhbgfjkdldkbfnmö
________________ I can't create a miracle but I always try | |
| |
| | #10 |
| Hepimiz yaptkkk.P
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |