IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 20 Mart 2020, 12:08   #1
Ponçik Hanım
eLfida - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burcu Esmersoy: O soruların muhatabı ben değilim

Burcu Esmersoy ile bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Allan Hakko, önceki akşam İstinye'de market alışverişi yaparken objektiflere yansıdı. Esmersoy, gazetecilerin, "Evlilik sizin için ne ifade ediyor?" sorusuna "İlişkimiz çok güzel gidiyor. Evlilik sorularının muhatabı ben değilim artık bence" şeklinde cevap verdi

Burcu Esmersoy: O soruların muhatabı ben değilim

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; geçtiğimiz günlerde aşkları belgelenen Burcu Esmersoy ile Allan Hakko, önceki akşam İstinye'de market alışverişi yaparken görüntülendi.

"STOK YAPACAK BİR DURUM YOK"

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Esmersoy, "Stok için mi? Yoksa normal alışveriş mi yaptınız?" sorusuna, "İhtiyaçlarımı karşıladım. Stok yapacak bir durum yok" yanıtını verdi.

Koronavirüsten korunmak için herkes gibi kuralları uyguladığını söyleyen Esmersoy, şu ifadeleri kullandı:

"ARA VERDİK"

Her şeye dikkat ediyoruz. Programımızın çekimlerini erteledik. Konuklu bir program çektiğimiz için hem gelen konuklarımızı hem de stüdyodaki misafirlerimizi rahatsız etmemek için ara verdik.

"O SORULARIN MUHATABİ BEN DEĞİLİM"

Esmersoy, gazetecilerin, "Evlilik sizin için ne ifade ediyor?" sorusuna ise, "İlişkimiz çok güzel gidiyor. Evlilik sorularının muhatabı ben değilim artık bence" şeklinde cevap verdi.

Burcu Esmersoy, bu yanıtıyla evliliğe sıcak bakmadığının sinyalini de vermiş oldu.

HaberTürk

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)