![]() |
| | #1 |
| Annem derdi ki terli terli su icme icten ice kizardim ona oyunun en tatli yerinde by mudahale niye Hastalaninca anladim ki annem hakliyimis. Annem derdi ki sakin gec kalma meraklanirmis sonra icten ice hayiflanirdim ona Gidenin donmesini beklerken anladim ki annem hakiymis Anmem derdi ki odani dagitma icten ice kizardim ona Toparlanmayi erkeleyip dururken hauatimi dagittigimi anladim ki annem hakliymis Annem derdi ki ofkende fakir sevginde zengin ol icten ice onemsemezdim bakislarimla kirdigim kalpleri telafi edrmedigimde anladim Annem hakliymis Annem derdi ki tek kisilik yasama diger turlusu bencillik olur icten ice gulerdim bu kelama yanlizlik agir gelmeye baslayinca anladim ki annem hakliymis Annem derdi ki dogal ol yapmacik olma icten ice burun kivirirdim ona ezerledigim yasam biciminin tatsizligini farkedip rollerimi karistirmaya basladigimda anladim ki annem hakliymis Annem derdi ki gencliginin kiymetini bil geri gelmez bir daha icten ice sitemkar davranirdim ona yuzumdeki cizgiler sacimdaki beyazlar zafer kazandikca anladim ki annem hakliymis Annem derdi ki bu sozlerimi kullan yabana atma simdi... icten ice tesekkur ediyorum ona cunku bende bi evlat sahibiyim bana miras kalan bu cumleleri sarf ederken bende bilecegim ki Ben hakliyimmm.... (Alinti) 👍 3
________________ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |