20 Eylül 2022, 17:16
|
#1 |
| | Neden Mi Güvenmiyorum? Anlatayım Yaklaşık 10 sene önce canımdan çok sevdiğim uğruna herşeyi göze aldığım bi kız vardı 10 sene öncesindede 2 sene ilişkimiz vardı evlilik kararı almıştık aileler tanıştı herşey güzel giderken bir gün buluştuk cafede otururken telefonu çaldı yanımda kim olursa olsun tlfna cevap veren kız dışarı çıkıp tlf cevap verdi geldiğinde hiç sormadım kim aradı diye felan tabi beynimde soru işaretleri oluştu ve bir gün düşüncelerle boğuşmaktan yorulmuştum hiç yapmacağım şeyi yapıp msn adresinin şifresini kırdım ve yazışmaların hepsi karşıma çıktı sevdiğim kız en yakın arkadaşım kardeşim dediğim kişiyle yazışıyordu.Bundan sonraki yaşanan süreci anlatmama gerek yok kısaca ayrıldık ayrıldıktan 15 gün sonra kardeşim dediğim kişiyle nışanlandı hiç bişiyi aldırış yapmayan ben güvendiğim insanlar tarafından sırtımdan bıçakladım.Nedenmi güvenmiyorum? anlattım Güven kolay kazanılan bir duygu değil, oyun değil, eğlence değil,Güven karşındaki kişinin karakterini, kişiğini, yalansız dolansız olduğunu temsil eder.
________________ |
|
| |