![]() |
| |
| | #1 |
| Böyle diyenler hep bizim için öldü bir gün. Doğru söylemişler. ;d 👍 2 | |
| |
| | #2 |
| En büyük yalanlardan biridir :)
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #3 |
| İstediğini alana kadar sevgiliyi cezbetme çabaları.
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #4 |
| Neden biri için ölsün,ruh hastası mı? Sevmediğim ve hiç samimi bulmadığım sevgi sözlerinden biri. Hiç kimse ,kimse için ölmez.
________________ Hiçbir süs edep kadar güzel değildir... | |
| |
| | #5 |
| Kimse için ölmem kimsede benim için ölmez Bu dünyaya onunla mı geldim ben ? Veya o benimle mi geldi ? Ben onsuz yaşamıma kaldığım yerden devam ederim o da bensiz yaşamına kaldığı yerden devam eder Ha bi de flört dönemindeyken bu lafı söylemeyin beyler kanmıyoruz :)
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | ||
| |
| | #7 |
| Benim için ölmesin, ölmek kolaya kaçmak çünkü bu dünyada. Birlikte yaşayalım her şeye rağmen, inatla.
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #8 |
| Şey ben henüz kimse için ölen birini görmedim. Hep hava cıva.. 👍 1
________________ 𝑪𝒊𝒌𝒂𝒓 𝒊𝒍𝒊𝒔𝒌𝒊𝒍𝒆𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 , 𝒔𝒂𝒉𝒕𝒆 𝒅𝒐𝒔𝒕𝒍𝒖𝒌𝒍𝒂𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 𝒎𝒊𝒅𝒆𝒎𝒊 𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏𝒅𝒊𝒓𝒊𝒚𝒐𝒓 ۰۪۫.۪۫۰𝓟𝓱𝓸𝓮𝓷𝓲𝔁۰۪۫.۪۫۰ | |
| |
| | #9 |
| En sinir olduğum sözlerden. Yaşayacak kadar yürekli değilseniz, gidin ötede oynayın efendim.
________________ “Always will I bathe my days in the golden glow of enthusiasm.” ~ Og Mandino | |
| |
| | #10 |
| itiraf etmek gerekirse erkeklerin bu kelimeyi bayanlara karşı kullandığında bayanlar çok mutlu oluyor : ))
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |