![]() |
| | #1 |
| Hoşlanılan kişiye açılma denemeleri vol1 ;d Bazen gerçekten de böyle hissettiğimiz olur. Gizemli bir şekilde, anlayamadığımız bir çekim oluşuverir. 👍 2 | |
| |
| | #2 |
| Hoşlandığı kişiye yürümeye başlayanlar için ilk denemede diyebiliriz
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #3 |
| Hangi nedenle kullanırlar bilemem, fakat bazen gerçekten böyle bir durum oluyor 👍 1
________________ Hiçbir süs edep kadar güzel değildir... Konu velevki tarafından (05 Nisan 2020 Saat 14:53 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #4 |
| Yoktur böyle bişey. Sadece kızı düşürmek için kullanılan alengirli sözlerden biridir. Kanmayın bu sözlere. Mıknatıs mısınız yahu siz? 👍 1
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #5 |
| Uzak kalmak istesende kalmıyorsun. Var yani öyle bir durum
________________ . | |
| |
| | #6 |
| "yakışıklı birisi değilsin ama sende şeytani sempatik bişey var beni sana çeken."
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #7 |
| aliskanlik felan cekiyo iste ((:
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #8 |
| Boş beleş yürüme denemelerinden birisi daha. öbürü de şey zaten sEn dİğErLErİndEn fArKlısIN JKDSFKJDSF 👍 2
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #9 |
| Cidden buna düşüyormusunuz;d
________________ "̶t̶h̶e̶y̶'̶r̶e̶ ̶n̶o̶t̶ ̶l̶i̶k̶e̶ ̶m̶e̶" √ | |
| |
| | #10 |
| Güçlü kendine güvenen ve ne istediğini bilen iradeli bayan oluşun benden beni alıyor kadın. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |