![]() |
| |
| | #1 |
| Gerçekten sevdiğim biriyse bu tutulmayı yaşıyorum. Tepki veremiyorum sadece kocaman bir tebessüm yayılıyor yüzüme. :) | |
| |
| | #2 |
| bende kekelemeye başlarım zor konuşurum büyük sıkıntı :)
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #3 |
| O gülümseme hepinizde oluyor sanırım;haha
________________ ~ [Migrenim olurmusun? Arada bir aklıma gelir , dağıtır gidersin..] | |
| |
| | #4 |
| Hiç yaşamadım. Öylesi sözler tam tersi daha çok gaza gelip çeneme vurmasına vesile olur. 👍 1
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #5 |
| Bu kesinlikle ben ![]() Tutulup kalıyorum aslında çok mutlu oluyorum ama nasıl ifade edebileceğimi bilmiyorum Aklımdan geçen tek şey ise çok ayıp ettim ya beni yanlış anladıysa ;dusun
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #6 |
| Hahaha halen böyle ;d
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #7 |
| Güzel bir şey duyunca o an o durup o cümleyi içimde hissetmek daha güzel oluyor. | |
| |
| | #8 |
| Konusamamak hic bana gore degil dil tutulmasi nasil bisey merak ederim hep, kizlarda olmuyor sanirim onlarin masallahi var ne soylersen soyle tutuk kalmazlar sanirim :) belki bir kac saniye,oda soylediginiz cumleyi 1000 tane analizden geciriler uygunluguna inandirıciligina bakatlar ve hepsi bu 2 saniyelik dilimde olur siz tutuldu sanirsiniz oysaki..... :)
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| Güzel şeylerden kasıt iltifatsa, duraksayabilirim çünkü iltifat kabul etmek öğrenilmesi gereken bir şey. Fakat kasıt mutluluk verici ve sevindirici bir haberse tutulmama imkan yok Standart olarak heyecanlı bir çığlık atarım ki bu beynime kelime sıralamak için yeterli zamanı verir. ;haha 👍 1
________________ “Always will I bathe my days in the golden glow of enthusiasm.” ~ Og Mandino | |
| |
| | #10 |
| Ben kızarıyorum, utanıyorum, geriliyorum. Ay ben sevmiyorum iltifat falan :d
________________ . | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |