![]() |
| | #1 |
![]() Bütün fabrikalarda yaş çay alımı öncesi hazırlıkların tamamlandığı ifade edilen açıklamada, dekara 500 kilogram alım kotası uygulanacağı aktarıldı. Öte yandan, ÇAYKUR'un üreticilerden temmuz ayında alınan 122 bin 276 ton çay karşılığı olan yaklaşık 819 milyon liranın ilgili banka hesaplarına aktarılacağı, üreticilerin ise hesaplarındaki parayı 1 Eylül'de çekebilecekleri ifade edildi.
________________ | |
| |
| | #2 |
| 3cü sürgün çaydan verim alamadık 500 kg kota koyulması da çok iyi oldu özel tüccarların çoguda 3cü sürgün çayı almamak için fabrikalarını açmadı biz kime verelim çayı yakalımmı...
________________ | |
| |
| | #3 |
| Aynen öyle bu sene 3.sürgün çay istediğimiz gibi olmadı.Ama olsaydı çayı satacak yer bulamayacaktık gerçekten ya.Ya kesmeyeceğiz orman olacak yada emeklerimiz hiç olacak.Söylenecek söz yok ki..
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Üçüncü çay daha başlamadı ki nasıl verim alamadınız ben haftaya gidicem babamlara yardıma bir hafta var çayın başlamasına
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #5 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3cü sürgün cay 1 eylülde baslandı ben bugun itibariyle toplamaya başladım. 👍 2
________________ | |
| |
| | #6 |
| Çay yok ya ondandır. :F | |
| |
| | #7 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
aynen 3cü sürgü çay çaya benzemiyor verimsiz bosa makas atıyoz 👍 2
________________ | |
| |
| | #8 |
| yok mu kaliteli çay gönderecek doğal kurutulmuş yöntemlerle :)
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
👍 2
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |