![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yarışmanın bitmesine rağmen gündemde yerini koruyan sporcu, son haliyle dikkat çekti. Karadere'nin son paylaşımındaki değişimi, yorum yağmuruna tutuldu. Her sezon heyecanla izlenen Survivor yarışmacılarından Nagihan Karadere, performansıyla dikkat çekmişti. Ünlü sporcu Karadere, bu kez de sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geldi. İnstagram hesabından son halini paylaşan Nagihan Karadere, takipçilerini şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde yaptırdığı estetikle çok konuşulan Karadere, son paylaşımıyla da göz doldurdu. Dekolteli poz 38 yaşındaki sporcu, göğüs dekolteli pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu. "Sana ne oldu? Bu sen olamazsın." yorumları da gönderinin altında yoğunlaştı. İşte o paylaşım... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| Bunlarda ünlü oldu ya neyse | |
| |
| | #3 |
| Çirkin kadın yoktur, estetik vardır.
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #4 |
| helalsin
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #5 |
| botox mu yapmis
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #6 |
| .s.s artik her fotoda gordugume guzel demicem dhdhh
________________ | |
| |
| | #7 |
| Nolmuş buna ya | |
| |
| | #8 |
| Evrim geçirmiş. Yaşasın botokssuz doğal kızlar
________________ El Haset Min-El Mahrum Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! ! | |
| |
| | #9 |
| Fotoğraflara bakınca üç dört duyguyu bir anda yaşayabiliyorsunuz.
________________ Üzüldüğümüz çok şey oldu ama yuttuk, oturduk… Yalnız Beşiktaş'ı üzmesinler. - Süleyman Seba | |
| |
| | #10 |
| E bu kadın güzelmiş, estetik mestetik gayet güzel.. duruş olarak da öyle | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |