![]() |
| | #1 |
| Tuvaletin kırık bölmelerinden çocukları izlediği sırada cep telefonuyla kaydedilen ve işlemlerinin ardından serbest bırakılan tacizci, mahkemenin kabul etmesi halinde yeniden yargılanabilecek. Bolu’nun Aşağısoku Mahallesi Atatürk Orman Parkı’ndaki tuvalete giden bir çocuk, içeride bulunan bölmeler arasındaki kırıklardan izlendiğini fark etti. Cep telefonuyla kendisini izleyen şahsı kaydeden çocuk, parkın güvenlik görevlisi Burhan Türk’ün yanına giderek kaydettiği görüntüleri izletti. Güvenlik görevlisi şoke oldu İzledikleri karşısında şoke olan Türk, tuvalete gittiğinde adının Ş.M. (70) olduğu öğrenilen şahsın, olay yerinden kaçtığını gördü. Türk, Ş.M.’nin yakalanması için durumu polis ekiplerine bildirdi. “10 gün boyunca takip etti” Olaydan sonra 10 gün boyunca park içerisinde gözlem yapan Türk, sabah saatlerinde Ş.M.’nin tuvaletin çevresinde gezdiğini gördü. Türk, Ş.M.’yi tuvalete girdiği sırada yakalamayı başardı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akli dengesi yerinde değil’ raporu ile serbest kaldı İkili arasında yaşanan arbedenin ardından, güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İfadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülen Ş.M., ailesinin daha önceden almış olduğu “akli dengesi yerinde değil” raporu sayesinde işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Aile şikayetçi oldu, soruşturma başlatıldı Tuvalette Ş.M. tarafından izlenen çocuğun ailesi, şahsın serbest kalması üzerine Bolu Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. Yapılan suç duyurusunun ardından savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yeniden rapor çıktı Soruşturma çerçevesinde Ş.M.’nin sağlık raporunun yeniden alınmasına karar verildi. Bolu İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde kontrol edilen Ş.M. için “akli dengesi kısmen yerinde değil” raporu verildi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mahkeme kabul ederse yargılanacak Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Ş.M. hakkında iddia edilen suçlamalarla ilgili bilgi ve belgeleri sonuçlandırdı. Ş.M. ile ilgili hazırladığı iddianameyi tamamlayan savcılık, şahsın “teşhir suretiyle cinsel taciz” suçundan yargılanması için iddianameyi Asliye Ceza Mahkemesine gönderdi. İHA’nın haberine göre mahkemenin iddianameyi kabul etmesi halinde Ş.M.’nin yargılanmasına başlanacak. (Alıntıdır)
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| bi gun adliyedeydim bikac polis yanlarinda yasli bi amca kendi kendime dedim yav bu amcanin ne sucu olabilir tonton bi amca yaa dedim polis tanidikti cektim koseye dedim hayrdir amca ne is dedi taciz sucundan yakaladik polise dedim birak savciyi su ilerde durusma aalonu var kamera da yok orda biz ikimizi bi yalniz birak bikac vurayim mehmet dedi inan cok isterim ama olmaz
________________ | |
| |
| | #3 |
| O kafasını o kapı deliğine gömerim! | |
| |
| | #4 |
| Allah belanı versin. Yaşından başından sakalından utan. Yolda görsek yaşına hürmet ederiz bilmeden ahlaksız mahlukat. 👍 2 | |
| |
| | #5 |
| küfür etmemeliyim.. senin ben o … kafani o klozete tövbe tövbe ya geberin bi bitmediniz igrenc serefsiz ah neler demek istiyorum
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #6 |
| şerefi yok bunların.
________________ mutlu noeller.. | |
| |
| | #7 |
| Ötenazii Yapın ßu İhtiyarı.
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #8 |
| sapik iste kafaya bak cay demle