IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Ekonomi Haberleri Ekonomi üzerine haberleri bulabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 06 Eylül 2022, 07:34   #1
Guest
Saruhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cübbeli Ahmet Hoca'dan ekonomi yorumu

Cübbeli Ahmet Hoca'dan ekonomi yorumu

Gündeme ilişkin yaptığı açıklamalarla da bilinen Cübbeli Ahmet Hoca, yine ses getirecek bir açıklama yaptı.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen ahmet Mahmut Ünlü, ekonomik krizin ibadetle olan bağlantısına değindi.

"Toplumun yüzde 90'ı namaz kılmıyor"
Hoca, kendi YouTube kanalında "Namazsızlığın artması ekonomiyi bozar mı?" başlıklı bir sohbetini yayınladı.

İmansızlıktan sonra en büyük günahın namaz kılmamak olduğunu söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, toplumun yüzde 90'ının namaz kılmadığını belirtti.

"Sonra ekonomi neden böyle diyorsunuz"
"Toplumun yüzde 90'ı namaz kılmıyor. Ondan sonra 'ekonomi neden böyle' diyorsunuz." diyen Cübbeli Ahmet Hoca, namaz kılmayan insanların ekmek bulduklarını şükretmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın konuya ilişkin ifadeleri şöyle:

"Şimdi diyorsun ki imansızlıktan sonra en büyük günah namazsızlıktır. Yani yüzde 90’ı beynamaz. Ondan sonra diyorsun ki bu ekonomi neden böyle? Bizim ümmete Allah’ü Teala çok müsamaha verdiği için belalar hemen gelmiyor. Eski ümmette belalar çabuk gelirdi. Ama bunların hepsinden daha büyük günah namazsızlıktır. Yüzde 90 diyorum kimse de bana ne yaptın diyemiyor.

"Ekmek bulduğuna yediğine şükret"
Ne beladayız ya… Ne beladayız. Ondan sonra da bana ekonomiden bahsediyorsun ya. Ekmek bulduğuna yediğine şükret. Beni İsrail’de işte bir beynamaz (işte ara sıra kılar ara sıra terk eden adam) bir karyeye geldi, kasabaya çeşmesinden su içti. Ondan sonra gözleri kurudu. Allahü Teala, bazen toplumun hepsi aynı günaha bulaşmasa bile, o günahın büyüklüğünü anlatmak için içerisindeki bazılarının gücünden bazı belalar gönderdiğini hadislerde görüyoruz yani."

Kaynakça Ensonhaber

Alt 06 Eylül 2022, 07:46   #2

girmedigi bi konu ekonomi kalmisti zaten

Cübbeli Ahmet Hoca'dan ekonomi yorumu

Alt 06 Eylül 2022, 07:51   #3

Firavun'un sihirbazları.

Alt 28 Ekim 2022, 19:51   #4

Cübbeli şarlo bitmez arkadaşlar..

Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini,
Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz,
Değil mi ki ayaklar altında insan onuru,
#SOMA

Alt 28 Ekim 2022, 23:52   #5
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Adam doğru söylüyo Müslüman ülke hesapta ama müslümandan çok gâvur var sjdjx bereketi yok hiçbir şeyin

Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla.

Alt 29 Ekim 2022, 01:21   #6
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allahim kinamak istemiyorum ama dinle alakasi olduğunu düşünmediğim bi insanın bu ülkede popüler olmasi + kendini ekonomist sanmasi kadar aci bir durumdayiz est tövbe.

barisiyormus her orman , yanginiyla. .

Alt 29 Ekim 2022, 01:29   #7
Emektar
ElayS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ülkeyi namaz kılıyoruz diye milleti dine yakınlaştırmak yerine uzaklaştıranlar bu hale getirdi hocam.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)