![]() |
| | #1 |
| Dünya 2020'den beri art arda felaketler üstüne felaketler yaşıyor. Korona,Depremler,Savaşlar,Krizler... Kimileri dünyanın ve ülkenin geleceğine dair umudu kesmişken, kimileri ise halen umut besliyor. Sizin gelecekten umudunuz var mı? Sizce sorunlar düzelir mi ? Yoksa devam eder mi? | |
| |
| | #2 |
| Şu dönemde yok maalesef. | |
| |
| | #3 |
| Hayatın sonu geliyor diye düşünmekteyim...
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| var tabi, umudumuzun bittiği yerde inadımız başlar.
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| umutsuzluk günden güne artıyor
________________ benle savaşma! kazanırsan kaybedersin.. | |
| |
| | #6 |
| Uzun uzun cümleler yazmak anlamsız. "YOK"
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #7 |
| İnanılmaz bir beyin göçü dalgası yaşandığı doğrudur.Biz kaybettiğimizi sandığımızda başkaları farkı fazlası ile açtı gitti.Ama 'Umut' herşeye rağmen vardır.Tükenmeyen tek hazinedir ..(her ne kadar bitti desekte bitmez ) tükenme aşamasınında diğer bir adıdır 'umutsuzluk' ve biz hala orucu ney bozar'ın peşinde koşarsak kıskaca alınan beyinleri üst seviyeye çıkaramayız .Buda kör/etme politikası..Ve sömürge her alanda mevcutken, dibe vurma ihanetleri apaçık ayan'dır. ki herşeye rağmen Umudun tükenmiş göründüğü an, yeni umutların doğmaya başladığı andır.
________________ Ve Kimse size eşitlik ya da adalet veremez. Cesaretiniz varsa, kendiniz alırsınız. | |
| |
| | #8 |
| günümüz şartları altında bir umut bulmak için hiç geçerli bir sebep yok. değiştirme şansımıza inanıyorum tabi olabilirse. yoksa ümit etmek umut bağlamak bizler için var.
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #9 |
| Gelecekten ziyade günü kurtaran kendi şanslı hissediyordur eminim..
________________ I was quiet, but i was not blind 24.10.2025 하칸 친구 | |
| |
| | #10 |
| Umudumuz her zaman olmalı diye düşünüyorum lakin son yıllarda umudumuzu tüketmek için çabalıyorlar. | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |