![]() |
| |
| | #1 |
![]() İzmir'in Bergama ilçesine bağlı Maltepe Mahallesi'ndeki Sevgi Yolu Farabi Sokak'ta bulunan bir evde, evli ve kocasının cezaevinde olduğu öğrenilen H.Ç.(25), yasak aşk yaşadığı İbrahim Çokgezer (30) ile tartıştı. Bu sırada bağrışma seslerini duyan çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Öte yandan ikili arasında çıkan tartışma, gerginliğin artması sonucu kavgaya dönüştü. Çokgezer yaşamını yitirdi H.Ç., evde bulunan bir bıçakla İbrahim Çokgezer’i göğsünden bıçakladı. İbrahim Çokgezer, kanlar içerisinde yere yığılırken olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheli H.Ç.’yi yakaladı. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Çokgezer’in, olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kadın gözaltında H.Ç., polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. İbrahim Çokgezer’in cansız bedeni ise savcının incelemesinin ardından Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. DHA'nın haberine göre; olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Kaynakça Ensonhaber 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Cinnet kurbanı olmuş kesinlikle.
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| Kocası cezaevinde diye fırsata çevirmiş olayı yasak aşk yaşıyormuş sjdjsj bişey derdim de neyse .d
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #4 |
| Freddy beye dilediği gibi yorum yapabilmek için gün doğmuş :)
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #5 |
| Bişey demedim ki :)
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #6 |
| Allâh akıl ve fikir versin. | |
| |
| | #7 |
| Allah rahmet eylesin. | |
| |
| | #8 |
| Ne şehit, ne gazi olayı olmuş. Sevmek, kıskanmak, uğruna bir şeyler yapmayı anlarım da, öldürmek mantıklı bir seçenek değil. Sevdiğim için her şeyi yapabilirim belki ama onun canını yakamam.
________________ ADALETİN BULUNMADIĞI YERDE, HERKES SUÇLUDUR... | |
| |
| | #9 |
| Yazık ya. Allah ailesinin yardımcısı olsun. Böyle rezil kadınlar da var ne yazık ki.
________________ ![]() | |
| |
| | #10 |
| extra kocada var ya ben boyle kadinlarin fikirleriini anlamiyorum
________________ No MoRe DramA | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |