IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 28 Ağustos 2022, 10:46   #1
Guest
Saruhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İzzet Yıldızhan'dan Gülşen yorumu

İzzet Yıldızhan'dan Gülşen yorumu

Şarkıcı Gülşen 4 ay önce verdiği bir konserde, "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor" ifadelerini kullanmış, videonun ortaya çıkmasıyla birlikte büyük tepki toplamıştı.

Olayın ardından Gülşen hakkında 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçundan soruşturma başlatılmıştı.

Tutuklandı
Soruşturma kapsamında adliyeye getirilen şarkıcının, sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tutuklanmasına hükmetmişti. Hakkında tutuklama kararı verilen Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna götürülmüştü.

Kendisi gibi şarkıcı olan İzzet Yıldızhan ise Gülşen'in başına gelenlerin ardından olay ile ilgili duygularını paylaştı.

"Umarım gönüller alınır ve bir daha böyle bir şey yaşanmaz"
Yıldızhan, önceki gün oğlu Ali Yıldızhan ile Watergarden İstanbul'da objektiflere takıldı. Şirket toplantıları olduğu için İstanbul'a geldiklerini belirten şarkıcı, toplantı sonrası soluğu alışveriş turunda aldı.

Mağazaları gezerek oğlu ve kendisi için alışveriş yapan Yıldızhan, meslektaşı Gülşen'in sahnede sarf ettiği sözler sorulması üzerine, "Talihsiz bir açıklama olmuş. Umarım gönüller alınır ve bir daha böyle bir şey yaşanmaz" demekle yetindi.

"Sahneye külotla çıkmasınlar"
Ocak 2022'de Gülşen ve Hadise'nin sahne kostümlerinin çok konuşulmasıyla ilgili soru yöneltilen Yıldızhan, "Her sanatçının yaşam biçimi var saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye! Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da çıkmasınlar bir zahmet. Sahne adabı denilen bir şey var. Herkes ekranları başında çocuğuyla birlikte izliyor bu sahneleri. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf adetlerimize dikkat ediyoruz" demişti.

Kaynakça Ensonhaber

Alt 28 Ağustos 2022, 10:51   #2

Bu adama sormak hata olmuş. Kendi yediği naneleri unutup talihsiz açıklamalar yapıyor.
Sonra linç ediliyor

Alt 28 Ağustos 2022, 10:57   #3
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aaa bakırköydemi yatıyor Gülşen bana komşu olmuş .d

Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla.

Alt 28 Ağustos 2022, 12:31   #4
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İzzet bey ne çabuk unutmuş Nihat Doğan ile otel odasında basıldığını.

Alt 28 Ağustos 2022, 16:00   #5

Sahneye külotla çıkmasınlar"
ayh koptum koptum (:

No MoRe DramA

Alt 28 Ağustos 2022, 16:13   #6

Neyse...

Alt 28 Ağustos 2022, 16:15   #7
Farklının Farkını Farklılar Fark Eder
Klaus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Neyse yazmicam

Alt 28 Ağustos 2022, 16:23   #8
Özel Üye
TheMountain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ülke sınırları içerisinde varlığını sürdüren en gereksiz sözde “sanatçı”lardan biri.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)