![]() |
| | #1 |
| Şarkıcı Gülşen'in İmam Hatip ve İmam Hatip'te okuyanlara yönelik skandal sözleri tartışmaya yol açtı. Gülşen, Nisan ayında verdiği bir konserde İmam Hatip'lilerle ilgili akılalmaz bir ifade kullandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, imam hatip lisesilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı soruşturma başlatılan Gülşen için gözaltı kararı verildi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), şarkıcı Gülşen'in imam hatip liselerine yönelik hakaret ve iftira içeren sözleri nedeniyle hukuki süreç başlatıldığını açıkladı. Bedenini teşhirden başka bir mahareti(!) olmayan ahlak yobazı bir kadının İmam-Hatip öğrencilerini sapıklıkla itham etmesi rezaletin de sefaletin de dibidir. Müfteriyi tecziye ile TERBİYE etmeyen bir devlet, milletinin hukukunu koruyamaz. Mücrimin yeri sahne değil,zindandır İhsan Şenocak. | |
| |
| | #2 |
| Bu kadar bir kişi gündemde tutulursa, olacağı buydu işte. | |
| |
| | #3 |
| söyleminde kötü bir şey yok, şakasına bir laf söylemiş, benzer söylemleri bende dile getiriyorum arada bir. Zamanında Demet AKALIN'da ''Ağabey Diyarbakır'dan mı geldiniz hepiniz? Dağdan mı? Nerden geldiniz anlamadım yani.'' demişti. Hiçte gocunmamıştım. 👍 2
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #4 |
| Son zamanlarda iyice azıtmıştı kimse kusura bakmasın. | |
| |
| | #5 |
| Saçmalık. | |
| |
| | #6 |
| normal bir konusma degildi yazziklar olsun gulsene
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #7 |
| Raydan çıkana ne yapabilirsin | |
| |
| | #8 |
| Şaka bir yana tutuklama sebeplerinin biri bile oluşmamış olm. Tamamen sübjektif nedenlerle tutuklama kararı verilir mi? Fail suç isnat edebileceğin bir fiil gerçekleştirmişse soruşturmanı kovuşturmanı yap cezanı ver. Tutuklamanın terbiye aracı olarak görülmesinin sonuçları maalesef distopyadır. Özellikle hayvan cinayetlerinde göstermelik tutuklama kararları verilir ki halkın vicdanı bir nebze serinlesin diye. Kadını zerre sevmem açık açık söylerim ama bunu yapmayın yazıktır, günahtır, hukuksuzdur.
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |