IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
2Beğeni(ler)
  • 2 Gönderen ZaLim

Seçenekler Stil
Alt 25 Ağustos 2022, 17:14   #1
Emektar
ElayS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Milli Eğitim Bakanlığı Gülşen'in İmam Hatiplilere yönelik skandal sözleri için hukuki süreç başlattı!

Şarkıcı Gülşen'in İmam Hatip ve İmam Hatip'te okuyanlara yönelik skandal sözleri tartışmaya yol açtı. Gülşen, Nisan ayında verdiği bir konserde İmam Hatip'lilerle ilgili akılalmaz bir ifade kullandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, imam hatip lisesilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı soruşturma başlatılan Gülşen için gözaltı kararı verildi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), şarkıcı Gülşen'in imam hatip liselerine yönelik hakaret ve iftira içeren sözleri nedeniyle hukuki süreç başlatıldığını açıkladı.

Bedenini teşhirden başka bir mahareti(!) olmayan ahlak yobazı bir kadının İmam-Hatip öğrencilerini sapıklıkla itham etmesi rezaletin de sefaletin de dibidir. Müfteriyi tecziye ile TERBİYE etmeyen bir devlet, milletinin hukukunu koruyamaz. Mücrimin yeri sahne değil,zindandır

İhsan Şenocak.

Alt 25 Ağustos 2022, 20:01   #2
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu kadar bir kişi gündemde tutulursa, olacağı buydu işte.

Alt 25 Ağustos 2022, 20:09   #3
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

söyleminde kötü bir şey yok, şakasına bir laf söylemiş, benzer söylemleri bende dile getiriyorum arada bir. Zamanında Demet AKALIN'da ''Ağabey Diyarbakır'dan mı geldiniz hepiniz? Dağdan mı? Nerden geldiniz anlamadım yani.'' demişti. Hiçte gocunmamıştım.

👍 2

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .

birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...

Milli Eğitim Bakanlığı Gülşen'in İmam Hatiplilere yönelik skandal sözleri için hukuki süreç başlattı!
28/08/2025

sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.

Alt 26 Ağustos 2022, 07:05   #4

Son zamanlarda iyice azıtmıştı kimse kusura bakmasın.

Alt 26 Ağustos 2022, 07:28   #5

Saçmalık.

Alt 27 Ağustos 2022, 13:55   #6

normal bir konusma degildi yazziklar olsun gulsene

No MoRe DramA

Alt 28 Ağustos 2022, 08:22   #7
Guest
Saruhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Raydan çıkana ne yapabilirsin

Alt 29 Ağustos 2022, 12:27   #8

Şaka bir yana tutuklama sebeplerinin biri bile oluşmamış olm. Tamamen sübjektif nedenlerle tutuklama kararı verilir mi? Fail suç isnat edebileceğin bir fiil gerçekleştirmişse soruşturmanı kovuşturmanı yap cezanı ver. Tutuklamanın terbiye aracı olarak görülmesinin sonuçları maalesef distopyadır.

Özellikle hayvan cinayetlerinde göstermelik tutuklama kararları verilir ki halkın vicdanı bir nebze serinlesin diye. Kadını zerre sevmem açık açık söylerim ama bunu yapmayın yazıktır, günahtır, hukuksuzdur.

.

𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)