![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Bir döneme damga vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' ile hafızalara kazınan, 'Cennet'in Çocukları dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan başarılı oyuncu Ayça Bingöl, yeni imajıyla şaşırttı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] son halini sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu, yeni imajı hakkında, "Bayağı sarışınım ve vapurda artistik pozlarla kendimi çekiyorum" mesajını yazdı. Siyah saçlarına veda edip sarışın olan Ayça Bingöl'ün yeni tarzı takipçilerini ikiye böldü. Kimi son halini beğendi, kimi ise "Eski haline dön" şeklinde yorum yaptı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| bende hastaneye ilk basladigim zaman baktim hastanede herkesin saci sari ::) dedim brnde sariya boyuyacam ahahgaha:)))
________________ | |
| |
| | #3 |
| Eski hali daha güzel, daha genç gösteriyordu. Yine de yakışmış | |
| |
| | #4 |
| tanimiyorum (:
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #5 |
| Yakışmamış sanki
________________ Üzüldüğümüz çok şey oldu ama yuttuk, oturduk… Yalnız Beşiktaş'ı üzmesinler. - Süleyman Seba | |
| |
| | #6 |
| Bence tonu yanlış olmuş, platin sarısı değil de daha başka sarı tonları olabilirdi
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #7 |
| ßu kim.d
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #8 |
| Yakışmamış | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |