![]() |
| | #1 |
| Ümit Özdağ'dan şok iddia: "1 milyon 476 bin 368 Suriyeliye vatandaşlık verildi" Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, vatandaşlıklarla ilgili şoke eden bir iddiada bulundu. Özdağ, "1 milyon 476 bin 368 Suriyeliye vatandaşlık verildi" dedi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Trabzon'da düzenlediği basın açıklamasında çok konuşulacak iddialarda bulundu. Türk vatandaşlığı verilen Suriyeliler hakkında konuşan Özdağ, "Temmuz 2022’ye kadar vatandaşlık verilen Suriyeli sayısı 1 milyon 476 bin 368. 200 bin rakamı yalan" dedi. Özdağ, "22 Temmuz 2022 itibariyle 64 bin 540 Iraklı, 56 bin 585 İranlı, 13 bin 327 Pakistanlı, 37 bin 813 Afganlı, 3716 Müslüman kardeşler yönetimindeki Mısırlı'ya Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı verildi" dedi. 6'LI MASAYA SESLENDİ 6'lı masaya seslenen Ümit Özdağ, "Soylu'nun verdiği 200 bin rakamını doğru kabul ediyorusunuz. O zaman TÜİK'in enflasyon rakamını da kabul ediyorsunuz siz!"***diye konuştu. "SENİ SON KEZ UYARIYORUM" Özdağ, İçişleri Bakanı***Süleyman Soylu'ya da seslenirken,***"Seni son kez uyarıyorum Süleyman! Senin fonladığın sözde psikolojik harpçılar bir daha ahlaksız iftiralarla saldırırlarsa, ben senin gibi Twitter'da kimsesiz hesaplar üzerinden onların arkasına saklanıp iftira atmam. Basın toplantısı düzenlerim, bana atmış olduğun iftiraların hepsini kamuoyuna gösteririm, onun karşısında da gerçekleri sansürsüz anlatırım. Sen anladın oğlum!"***diye konuştu. Alıntı.
________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" | |
| |
| | #2 |
| Abd'nin 100 yıl önce hazırladığı BOP projesi adım adım uygulanıyor. Başındaki ismi ise herkes biliyor. Amaçları önce Türkiye'yi içten dini kullanarak vede Suriye'li mültecileri ülkemize yığarak kaos yaratıp parçalamak. Sonra ise Irak, Suriye, Ürdün, Lübnan, Suudi Arabistan, BAE dahil birleşik Türkiye devletini kurmak. Bizleri yönetenler bu gerçekleri bilmiyorlar mı? Rekor düzeyde dış borçlarımız, bilinçsizce yapılan yatırımlar halkımızı felakete doğru sürüklüyor. Çok geç olmadan uyanmalıyız. Çünlü ana vatanımızdan başka toprağımız kalmadı. | |
| |
| | #3 |
| hoay maşallah | |
| |
| | #4 |
| Bir şey derdim de neyse.. | |
| |
| | #5 |
| Azımsanmayacak bir rakam geri göndermek istiyordun nasıl olacak o iş artık çocuk gibi verdiğini alacak mısınız | |
| |
| | #6 |
| belki de daha fazladir gayri resmi
________________ | |
| |
| | #7 |
| "Adı Ümit soyadını bilmiyorum. Vatanım için oyumu Ümit'e vereceğim."
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |