![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| Serdar Ortaç müjdeyi verdi: Hayatım film oluyor Şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün Etiler'de bir stüdyoya girerken objektiflere takıldı. Muhabirlerle konuşan Ortaç, "Önüme bir senaryo geldi ve çok hoşuma giti. Hayatım film oluyor" dedi. ![]() Yeni şarkısı için kolları sıvayan Serdar Ortaç, verdiği müjdeyle hayranlarını heyecanlandırdı. Yazı konserden konsere koşarak değerlendiren ünlü şarkıcı sinemaya göz kırpıyor. "YENİ ŞARKI YAPTIM" Önceki gün Etiler'de bir stüdyoya girerken objektiflere takılan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, "İlaç adında yeni bir şarkı yaptım. O yüzden stüdyoya geldim" diye konuştu. "SENARYOYA BAYILDIM" Müslüm, Bergen, Dilberay gibi bir çok sanatçının hayatını anlatan filmler yapılması hakkında konuşan Serdar Ortaç, "Önüme bir senaryo geldi. Bayıldım ama filmde ben oynamayacağım" diyerek kendi hayatının beyazperdeye aktarılacağını müjdeledi. GÜLDÜREN 'JAPON' GÖNDERMESİ Muhabirlerin "Sizi kim oynasın istersiniz?" sorusuna ise, "Japon'a benzeyen biri" cevabını vererek güldürdü. ( Alıntı ) 👍 2 | |
| |
| | #2 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #3 |
| Bu hayatın filmi sensin serdar bey ne demiştin binlerce dansöz var | |
| |
| | #4 |
| Bir o eksikti | |
| |
| | #5 |
| Bu nedir arkadaş, bu nasıl bir simülasyon? Kimsiniz siz hayatınız film olsun yahu | |
| |
| | #6 |
| ooo kesin gidilir, Mehmet Ali Erbil ne zaman gelir? | |
| |
| | #7 |
| Eee film olucak da ne olucak | |
| |
| | #8 |
| Kıbrıs'da bi kumarhane de geçer kesin .)
________________ Geç kalınmış gibi değilde,artık gerek kalmamış gibi.. | |
| |
| | #9 |
| Merakla bekliyoruz | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |