![]() |
| | #1 |
| Forumlarda üyelik silme yoktur kardeş;dd İstemeyen girmez, şimdi bu başlığı görenler yLdz üyeliğini sildirmek istiyor anlayacak ![]() Konu ve mesaj sildirmeyi anlıyorum da üyelik sildirme nedir arkadaş ![]() 👍 4
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| "şimdi bu başlığı görenler yLdz üyeliğini sildirmek istiyor anlayacak" Aynen oyle konuya girmeden önce dedim hayrola yine bu neye atarlandı bi saydirim da gelim konuya bakinca icime su serpildi kjkj bencede sildirmek sacma istemeyen girmesin. 👍 1
________________ ❥ Konu SosiN tarafından (06 Ağustos 2022 Saat 18:59 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #3 |
| Ben de bir ara sildirmek istemiştim ama silinmiyor denmişti. Benlik değildi ve sevmediğim yerde bir profilimin kalmasını istemem açıkçası. Şu an için herhangi bir sıkıntı yok hatta bazen eğlenceli olduğu bile söylenebilir. | |
| |
| | #4 |
| Önemli olan niyet niyet ettim forum adminene uyeligimi silinmesine diye basladin mi yardimci olurlar diye dusunuyorum. 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| olayı çözmeden dinlemeden hemende karar verilecek bir durum olmadığı gayet iyi biliyoruz ki goygoy veyatta alanına çevirmek gibi bu durum.d | |
| |
| | #6 |
| güzel kafa yaşayan üyecik girmezsin olur biter show yapma .s xd
________________ | |
| |
| | #7 |
| Üyelik silme diye birşey yok ki forumlarda. İstemeyen girmesin kardeş, bizde bayılmıyoruz profilinize jdksj 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Yıldız uye olan ebedıyen kalıyor :) 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #9 |
| 5 tele vereni silerim :))))
________________ | |
| |
| | #10 |
| Elini veren, kolunu kaptırıyor. :Pp | |
| |