![]() |
| | #1 |
| her an herşey olabilir, dur bakalım en azından flört çıkabilir diyerekten gelebilecek tekliflere açık olan erkektir. evliliğinden sıkılmıştır. arada bir kaçamak istiyordur. kendisi evli olduğunun farkındaysa mesele olmayan erkektir. sevgi, saygı, sadakat, sorumluluk topluluğu ile barışıksa tamamdır adam kafasının içinde evli değilse, parmağına otuz tane de alyans taksan zaten hayır gelmez o işten. Veya sadakat için bir yüzüğe ihtiyaç duymayan erkektir. bundan alyans takan erkeğin sadakatsiz olduğu anlamını çıkarmıyoruz elbette. yalnızca takı sevmiyordur. herhangi bir anlam yada art niyet aramamak lazım.
________________ ❥ | |
| |
| | #2 |
| yüzük takmayı gram sevmeyen ben.. | |
| |
| | #3 |
| dövme ile yüzük yaptiririz sorun degil 👍 4
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #4 |
| Nefret ederim elimde bişey olmasından saat bileklik yüzük tarzı şeyler asla kullanmam huylanırım .d
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #5 |
| Kimse takmak zorunda değil bir insan kendini bilen biriyse zaten farklı amaçlar için bunu yapmaz.. | |
| |
| | #6 |
| kaçamak yapmaya hazırlanan erkektir bence
________________ "Sözünü tartmadan söyleyen, aldığı cevaptan incinmesin." Hz.Mevlana | |
| |
| | #7 |
| alyans takmak zorunda kalacağım diye evlenmiyorum
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #8 |
| Evli olup alyans takmayan kadın konusu nezaman açılır ? xd
________________ | |
| |
| | #9 |
| av pesindedir
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #10 |
| Evlilik bir nevi sahiplenmektir. Alyans takmayanın boynuna tasma geçirilir.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |