![]() |
| | #1 |
| KPSS'nin 31 Temmuz'da yapılan oturumları iptal edildi. (IBB HABER) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığına Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 31 Temmuz'da yapılan KPSS oturumlarının iptal edildiğini açıkladı. (Odatv) 6-7 Ağustos 2022 ve 14 Ağustos 2022'de yapılacak KPSS oturumları ertelendi. (PushOlder)
________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" | |
| |
| | #2 |
| Adil bir sınav bıle yapamıyoruz..
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #3 |
| İptal edenler değil mi buna sebep olan zaten.Bir daha yapsanız ne olacak. | |
| |
| | #4 |
| ilkmiydi hayir sonmu olacak oda hayir zihniyet degismedigi surece boyle devam edecek birileri gidecek digeri gelip farkli biseyler yaptigini sanacaz ama oda ayni olacak :) alistik artik :)))))
________________ | |
| |
| | #5 |
| Şaşırdık mı? | |
| |
| | #6 |
| Yeni atamalar gelsin sınavsız programsız yürüyün be. (:
________________ | |
| |
| | #7 |
| Sonunda, iptal olmuş olmasına çok sevindim o kadar kişinin çabası, emeği var ; hakkı var en başta. Ben öylesine girmiştim ama alan hazırlanan öğrencilerin falan psikolojisini düşünemiyorum yazık gençlere.
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #8 |
| Doğru ilerleyen bir sistemimiz yok malesef. Denetim mekanizması çalışmadığı zamanlar daha çok iptaller yaşanıcaktır. iş olduğunda değil olmadan önce önlenmeli..
________________ I was quiet, but i was not blind 24.10.2025 하칸 친구 | |
| |
| | #9 |
| ben atim ya vatikana elaman alınacak
________________ ![]() | |
| |
| | #10 |
| Beni ata @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
.d 👍 1
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |