![]() |
| | #1 |
| normal kadındır, olması gerekendir. Okadar çalışıyorum, bir de maaşımı kocamın avucuna verip sonra da ondan harçlık mı isteyeceğim? herkes bir birey olarak kendi çalışıp kazandığı kadar harcama özgürlüğüne sahiptir. evin masrafları yani kira, faturalar, mutfak vs. ortak ödendikten sonra karı-koca geri kalan parasıyla ister alışveriş yapar, ister biriktirir, isterse yer içer bitirir. kimse kimseye maaşını vermek zorunda değildir. hatta kimse kimseye maaşıyla ilgili hesap vermek zorunda da değildir.
________________ ❥ | |
| |
| | #2 |
| Geçim sıkıntısı yaşanıyorsa yani koca kazandığı parayla evini geçindiremiyorsa bayanın parayı kocasına vermesi lâzım veya kocanın kazandığı parayı kadına vermesi lâzım birlikten kuvvet doğar .d
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #3 |
| fredy haklı 👍 1
________________ | |
| |
| | #4 |
| evlenince yani BIR olunca yok o senin paran bu benim param oluyo mu gercekten acaba cok sacma söyle olabilir onun parasi benim param benim param yine benim param djckfng 👍 4
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #5 |
| Vermeli sonuçta hayat müşterektir ben verirmiyim asla da vermem gitsin çalışsın kazansın onun da iki eli ayağı var benim de sjsjjdjd | |
| |
| | #6 |
| ben olsam almam zaten sonra lafı oluyor, ilişkiyi zedelemesin, çalışmasada olur Yesin içsin gezsin tozsun akşama yorulsun
________________ izler kalır,izler kalırsın. | |
| |
| | #7 |
| Sevmediğim, abes bir konu.
________________ Est sularus oth mithas. | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
çok haklısın kuzum 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | ||
| |
| | #9 |
| vermesi şart değil herkes kişisel özgürlüğü için çalışıp kafa patlatıyor sonuçta belki orta yolu beraber bir havuz oluşturmaktır giderleri paylaşmaktır. ama tabi şöyle bir örnek vermek gerekirse :param benim param kirayi sen odersin faturalar falan hep sende ben de sana guzel görünmeye devam etmek icin kendime yatirim yaparim. astikom sakinnnnnnn. | |
| |
| | #10 |
| Hiçbir şey kimsenin görevi değil. Ne yuvayı dişi kuş yapar ne de eve erkek ekmek getirir. Ne eksikse onun birlikte yapılması, tamamlanması gerek.
________________ ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |