![]() |
| Eğitim Haberleri Eğitim dünyasından tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Resmi Gazete'de yayımlanan son dakika gelişmesine göre ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün Cumhurbaşkanı kararıyla görevden alındı. ![]() SON DAKİKA: ÖSYM BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI, RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI Resmi Gazete'nin 3 Ağustos 2022 31912 sayılı nüshasında yayınlanan Cumhurbaşkanı kararında şu ifadelere yer verildi. Cumhurbaşkanlığından; Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2nci maddesi gereğince görevden alınmıştır. BAŞKAN ERDOĞAN KPSS İDDİALARI ÜZERİNE DDK'YI GÖREVLENDİRMİŞTİ Başkan Recep Tayyip Erdoğan KPSS 2022 ile ilgili çıkan iddialarla ilgili Devlet Denetleme Kurulu'nu görevlendirdiğini açıklamış ve "Hiçbir evladımızın mağdur olmasına izin vermeyeceğiz" demişti. İlerleyen saatlerde de Halis Aygün görevden alındı. Kaynak : Sabah
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #2 |
| KPSS sorularında benzerlik iddialarıyla gündem gelen ÖSYM ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararla, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün'ün görevden alındı. ![]() Öte yandan pazar günü yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile ilgili benzer soru iddiaları gündeme bomba gibi oturmuştu. Sosyal medyada birçok kullanıcı, soruların sınavdan önce bir yayınevi tarafından yayımlandığını iddia etmişti. CUMHURBAŞKANI, DEVLET DENETLEME KURULUNA TALİMAT VERMİŞTİ Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 KPSS Lisans oturumundaki bazı sorulara ilişkin iddialarla ilgili Devlet Denetleme Kuruluna inceleme talimatı vermişti. ÖSYM'DEN AÇIKLAMA YAPILMIŞTI Gündüz saatlerinde ÖSYM'den yapılan açıklamada sınavın güvenli biçimde gerçekleştirildiğine değinilerek "İddiaların asılsız olduğu anlaşılmıştır" denilmişti. Mynet
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #3 |
| Benim tanıdığım rizeli bu işi lehine çevirerek gençlerin güvenini kazanır
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #4 |
| Gitti gitti adile Naşit repliği ile yorum atmak istedim | |
| |
| | #5 |
| İddialar asılsız madem neden görevden alındı bu adam? | |
| |
| | #6 |
| Bu güne kadar bir çok şaibeli sınavlarda kılını kıpırdatmayan etkili ve yetkililer,bakıyoruz şimdi anında sorumlular hakkında işlem yapıyor.Peki daha önce bu konuda mağdur olan binlerce kişinin vebalini kim yüklenecek?!! Eğer seçimlere az bir zaman kalmamış olsaydı yine bu olay örtbas mı edilecekti. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |