![]() |
| | #1 |
| Osmanlı torunu muyuz? Herkesin cevaplarını görelim :) Konu SonsuZ tarafından (31 Temmuz 2022 Saat 18:47 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Sadece noktalama işaretleri var | |
| |
| | #2 |
| Herkezin ırkı osmanlıya dayanıyor bu sözün üstüne söylenecek bir söz yok bence | |
| |
| | #3 |
| En azından ben değilim. Dedelerim Osmanlı ailesinden değil diye biliyorum. :d Osmanlının gerçek torunları yurt dışında güzel bir hayat yaşıyor. 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| evet ben değilim iyi ki de değilim. köle bildiğin köle savaşa ölüme gönderilen iki lakırtı etse padişah tarafından kellesi alınan konuşmaya düşünmeye hakkı olmayan sıtma veremden geberen basit köleler sürüsü toplasanız 2 3 tane türk bulursunuz padişah analarının içerisinde saraydaki sadrazamlarda paşalarda bile türk yoktur çoğu devşirmedir anası babası rum bulgar slav vesairedir kölelikten de türkü kurtaran atatürktür son osmanlı padişahı vahdettin denen ş.... vatan haini de türkün anadoludaki topraklarını istila eden ingilizlerin uşağı yunanlıların zırhlı savaş gemisine binip sı.... olup ingiltereye kaçmıştır halen kendileri osmanlı torunu olan semirmiş hainler ailesi de ingilterede yaşamaktadır varoş muhazakarına sen osmanlı torunusun diye bir kimlik verdiler neyi savunduğunu bilmeden bunu savunuyor aç osmanlının saray fotoğraflarına harem karılarına bir bak bakalım bugünki seküler laik monşer dediğiniz insanlara benzerler şeriatı kara çarşafı bile siz türklere laik görmüş bu adamlar kendiler zevki sefa içerisinde saraylarında yaşıyor haremlerinde şarabı dikip kız peşinde koşarken ayağı kayıp düşüyor dininize göre yasak olmasına rağmen oğlancı olanları var bunlar dini size pazarlıyor siz yatın kalkın atatürke dua edin ki islam dinini bile bir grup din tüccarının elinden kurtarıp hak ettiği yere getirmiştir. osmanlı dediğin imparatorluk aynen roma imparatorluğu gibi düzinelerce farklı milletten oluşan bir devlet hane i osman ı korumak onun ailesini yüceltip semirtmek için kurulmuş bir devlet. biz nereden geldiğimizi unutmadık siz isterseniz saçma sapan soyluluk bağınızı kurabilirsiniz. keyifli forumlar dilerim. 👍 2 | |
| |
| | #5 |
| Soy Ağacım Kanuniye Dayanıyor .dd
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #6 |
| evet güzel ihtişamlı olan hayatlarını ingiltere de sürdürüyorlar. 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Değilim, Türk'üm. 👍 2
| | #8 |
| Türk olmak yetiyor. Hun torunu, Gök Türk torunu, Selçuklu torunu veya Osmanlı torunu falan dememe gerek yok. 👍 2 | |
| |
| | #9 |
| Eeee ben iranliyim o nasıl olacak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2 | |
| |
| | #10 |
| Ben rahmetli olan 2 dedemin torunuyum:)))
________________ Geç kalınmış gibi değilde,artık gerek kalmamış gibi.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |